2777
2789

من پریودم خیلی از لحاظ روحی بهم ریختم سر ی موضوع چرت زدم زیر گریه، اونم اعصابش خورد شد نمکدون رو کوبند ب دیوار و... حال من بدتر شد و خودمو زدم و اونم میخواست ب سمتم حمله کنه ک خودشو کنترل کرد کلی هم داد زد سرم

احمق من پریودم هورمونام بهم ریخته تو چ مرگته اصلا به تو چ که من گریه میکنم

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

خب اون از کجا بدونه پریودی

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم ناراحت شده گریه کردی اعصابش بهم ریخته

من حتی مریض هم میشم عصبی میشه فقط وقتایی ک سرحالم باهام خوبه 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
ای حووونم خدا حفظ ش کنه دوستت داره خیییلی.اگه دویتت نداست جلو ناراحای س رو ننیگرفت که حمله نکنه

منم میدونم دوسم داره ولی واقعا بی درک و شعوره بهم اهمیت نمی‌داد راحت تر بودم