یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قدیمیه جنسای قشنگتر تو بازار هست این قیمتی که گفتی نمیرزه برا این مدل
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢
من پونزده سال پیش اینو داشتم .. الان دوباره جنسهای ترکیبی با چوب مد شدن ولی مدلهای جدید تر هم هست ... یک ایرادی که داشت جاش خیلی کم بود مجبوری برای تمام ادویه ها یک جای دیگه هم داشته باشی ..کمتر صد گرم جا میگیره
من پونزده سال پیش اینو داشتم .. الان دوباره جنسهای ترکیبی با چوب مد شدن ولی مدلهای جدید تر هم هست .. ...
کاملا موافقم من یک جا ادویه ۸ تایی دارم عین این مدل جا کم داره همه اونها جای دیگه هم هستن
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
سلام عزیزم برای خرید بهترین جا ادویه من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالادارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.