2777
2789

برای من تقریبا۱۸ماهشه و فقط مامان،بابا،به،دادا،جوجو،دَدَمیگه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرهای من زود حرف زدن ولی دیر راه افتادن 

مثلا الان پسرم دوسال و دوماهشه تقریبا ولی ماشاءالله کامل حرف میزنه درصورتیکه ۱۷ماهگی راه افتاد اون یکی پسرم هم همینطور 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

خیلی دیر به حرف زدن اومد نمی‌تونست حرف بزنه از پنج سالگی داره خوب و کامل حرف میزنه تا قبلش یه کلمه می‌گفت دیگه گیر میکرد همه میگفتن حتماً لاله اصلأ نمی‌تونست حرف بزنه میخواست

چیزی بگه یا بخواد زبونش گیر میکرد دیگه با اشاره حرف میزد یا درخواسته شو می‌گفت اما هشت ماه گی تموم کرد راه می‌رفت هیچکی باور نمی‌کرد بچه اینقدر کوچولو داشت راه می‌رفت 

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره تلوزیون میبینه خیلی خوب سرگرمش پیکنه ده ماهگی هم راه افتاد

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
چقدر استرس کشیدی پس😥🌺🌺

آره خیلی اما جاریم می‌گفت نگران نباش بچه های من از شش شال به بعد شروع به حرف زدن کردن منم دیگه صبر کردم الان اینقدر حرف میزنه شبا تو گوشم قصه میگه فقط التماس می‌کنم میگم کم حرف بزن خخخ

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه امروز اینجا ی عزیزی گفت تلویزیون نبینه وکتاب و...تا زبون بازکنه

وای من دوتا پشت هم داریم یدونه هم پسر دارم‌۳ماهشه،،اگر بزرگه باتلوزیون سرگرم نشه ک دیگه میمیرم

آره خیلی اما جاریم می‌گفت نگران نباش بچه های من از شش شال به بعد شروع به حرف زدن کردن منم دیگه صبر ک ...

پسرم دوسال و۵ ماهشه فقط کلمه میگه

یکبار فقط گفت آب بیز یعنی بریز

یا مثلا ای بابا میگم میگه با بابا

ولی کلمات نامفهوم زباد میگه و حالت سوالی میپرسه ازم نمیدونم چی میگه

ولی جوابشو میدم میگم مثلا اره یا چه جالب 

بنطرتون خیلی میکشه تا برام حرف بزنه؟

خیلی دوست داره صداشو ضبط کنم اونجا هرچی بگم تکرار میکنه برام

خداحفظشون کنه عزیزم🌺🌺

مرسی گلم