2777
2789
عنوان

تا کی با این نفرت زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 31 پست
وقتی مردا رابطه نداشته باشن همینقدر بی عاطفه میشن  سردی هم بخاطر اعتیادش هست

اون اوایل که من دنبالش بودم اون بی دلیل ازم سرد شد و خودش رابطه نمیخواست 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجور الکی رابطتون خراب شد ینی؟بهت خیانت میکنه؟

اره یهویی بعد تولد بچمون بد و بدتر شد ما هیچ حرفی نداریم باهم غذا نمیخوریم بیرون نمیریم از هم سوال نمیپرسیم کاری به هم نداریم  هیچ نیازی به هم نداریم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
خوب مشکل داره نمیتونه کاری کنه

نه مشکل نداره الان یه مدته رابطه میخواد ولی مسئله اینه فقط همونو میخواد نه هیچ چیز دیگه نمیخواد جیزی درست بشه منم سرد شدمو نمیخوام و نمیتونم با کسی که متنفرم ازش باشم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
میدونم بدون محبت برات سخته. ولی قبول کن تا یخ بینتون آب بشه. انشاالله محبتش هم برمیگرده 

چطور با کسی که ازش متنفرم باشم  تازه شلختست مسواک نمیزنه بد تیپ و بد هیکله دروغگو و بداخلاق و بی فرهنگ و بی ادبه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
نه مشکل نداره الان یه مدته رابطه میخواد ولی مسئله اینه فقط همونو میخواد نه هیچ چیز دیگه نمیخواد جیزی ...

عزیزم دنیا روی همین میچرخه شماهم سخت نگیر حالا که داری زندگی میکنی این کار بکن شاید کم کم تاثیر گذاشت بهتر شد

اره یهویی بعد تولد بچمون بد و بدتر شد ما هیچ حرفی نداریم باهم غذا نمیخوریم بیرون نمیریم از هم سوال ن ...

چ وضعیت بدیه...بهت خرجی و اینا میده؟منم از همین میترسم بچه دار نمیشم😣

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
چطور با کسی که ازش متنفرم باشم  تازه شلختست مسواک نمیزنه بد تیپ و بد هیکله دروغگو و بداخلاق و ب ...

حق داری. ولی نذار فاصله بینتون بیشتر بشه. اینجوری نابود میشی اگه رابطه شروع میشه روحیش خوب میشه به خودشم میرسه

عزیزم دنیا روی همین میچرخه شماهم سخت نگیر حالا که داری زندگی میکنی این کار بکن شاید کم کم تاثیر گذاش ...

نمیتونم چرا ۳سال میرفتم التماس میکردم فقط کنارم بخواب داد میزد میگفت ولم کن بزار راحت باشم اشک میریختم نهایت میومد اما دستشم بهم نمیخورد  خودش باعث حالمه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
چ وضعیت بدیه...بهت خرجی و اینا میده؟منم از همین میترسم بچه دار نمیشم😣

خودم شاغلم نیاز مالی ندارم اما الان یه ساله خرج خونه میده قبلا کار نداست یا کار درستی نداشت 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
حق داری. ولی نذار فاصله بینتون بیشتر بشه. اینجوری نابود میشی اگه رابطه شروع میشه روحیش خوب میشه به خ ...

از اول بد بود اون موقع ها که همه جی خوب بود بازهم همین بود

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔