2777
2789
عنوان

تا کی با این نفرت زندگی کنم

774 بازدید | 31 پست

عاشق شوهرم بودم جوری که همه مات بودن از عشق من اما اون بی لیاقت ازارم داد بعد تولد بچه هم کلا بدتر شد رفتارش تغییر کرد جاشو عوض کرد و دور شد ۳سال کنارم نخوابید بارها شبا اشک ریختم گفتم فقط تو یه اتاق باهام بخواب نیگفت ولم کن بزار راحت باشم منم سرد شدم و بی تفاوت الان ازش نفرت دارم به مرگش راضیم به زور تو خونه تحملش میکنم  میبینمش حالم بد میشه از یه زندگی شاد و عاشقانه محرومم تا کی اینطور ادامه بدم دکتر رفتم مشاور رفتم تلاش کردم بهتر بشم نشد که نشد اونم تلاشی برای بهبود رابطمون نمیکنه اصلا 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اصلی اعتیاد  ترکش بده

صد بار ترک کرده دوباره شروع کرده اراده نداره الان  میگه ترک کردم  اما دروغ میگه البته معتاد داغون نیست اصلا

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اعتیاد سرد نمیکنه ناتوان می‌کنه. شاید ناتوان شده اینجوری می‌کنه که شرمنده نشه

الان میگه رابطه داشته باشیم فقط همونو میخواد نه هیچ چیز دیگه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔