2821
2789
عنوان

عاشق شدم ...

270 بازدید | 24 پست

دخترا چطوریننن امیدوارم عالی باشین ،دخترا من عاشق شدم ...نمیدونم باید چیکار کنم ،نمیدونم حسش بهم چیه ولی قبلا گفته دوست دارم ،خودمم غرورم نمیذاره کاری کنم ...هر ساعت و هر دقیقه یادش میوفتم ،شب خوابشو میبینم دارم دیوونه میشم 😂اونم ازین پسرا نیست نه پیام میده ن زنگ میزنه ن چت میکنه هیچی الانم مسافرت کاریه میدونم ک درگیر کارشه  ...کلا درگیر خودشه ،منم درگیر درس و ورزشم هستم و باشگاه ولی خب ...یهو محو میشم ... نمیدونم چیکار کنم هی دلم میخواد برم پیجشو فالو کنم بفهمم زندگیش چطوره چجوریه ... نمیخوامم زود پیش برم میخوام اول مطمئن شم بهش ،ولی اینکه قبلا بهم گفته بهم حس داره اما باید بیشتر بشناستم ،نمیدونم حالا خوبه ک میخواد با گذر زمان بشناسه یا گذاشتتم تو اب نمک 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین فقط اینو بگم بهت من که این شکلی بودم اولش که عاشق شده بودم این طوری بود که خیلی خوشحال و شاد و شنگول بودم، بعد یه دوره ۱۰ روزه میرفتم تو افسردگی که من به این نمیرسم و خوشبحال لباسش که الان تو تنش حتی لباس هم نشدم خاک تو سرم و .... بعد دوباره وارد سرخوشی میشدم و همینطوری ادامه دار بود 😂😂

🤍Palestine

ب نظر من ولش کن  اگ واقعاا دوست پاشته اشه خودش میاد  هر چی پا پیچ جماعت پسر شی بیشتر فاص ...

وای پاپیچش نشدم ک ...تازه رفته مسافرت فهمیدم چقد دوسش دارم انگار ۱۰۰ روز گذشته واسم .‌‌حس خوبیه 😂البته اگه بدتر نشه ..‌.ولی باید بفهمم چی میگذره تو ذهنش