2777
2789
عنوان

استایل عید

618 بازدید | 23 پست

بچه ها بیاید استایلاتون یا استایل های ترند امسال رو بفرستید برای عید ایده بگیریم

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..
حالازوده

من از همین الان استرس گرفتم چی بخرم 😩😂

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانتو کتی مشکی شلوار دمپا ابی  شال سبز تیره خوجل نظرتون؟

خوشگله ولی شلوار بگ بگیرر

نرفتم بازار فعلا ، ولی دوست دارم کت رنگ روشن بگیریم مثلا نارنجی با شلوار مام فیت کرم و مینی اسکارف و مانتو ژاکارد عروسکی و از این مانتو دامنی ها ( اگه خواستید عکس میزارم ) 

من این مانتو وگرفتم.به نظرتون با شال و کیف سرخابی خوب میشه؟یا ابی کاربنی بگیرم؟

مبارکتون باشه به دل خوش استفاده کنی عزیزم 

با هردوش + مشکی خوب میشه

نرفتم بازار فعلا ، ولی دوست دارم کت رنگ روشن بگیریم مثلا نارنجی با شلوار مام فیت کرم و مینی اسکارف و ...

کت جدیدا مد شده منم شاید کت بگیرم

عکس بذار🥲😩

مانتو کتی مشکی شلوار دمپا ابی  شال سبز تیره خوجل نظرتون؟

ب نظر کمی تلویزیون رنگیه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نرفتم بازار فعلا ، ولی دوست دارم کت رنگ روشن بگیریم مثلا نارنجی با شلوار مام فیت کرم و مینی اسکارف و ...

اره بذار

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

میشه تواین بی بازاری وگرونی معرفت به خرج بدی وبه تاپیک اخرم یه سربزنی؟پیج فروش لباسه  

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم