2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام به خبر بگیرم ازش 

دیشب تایپیک شون ترکید؟

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

صب تو تاپیک اخر همه چیو گفت 

گفت رفتم تبریک بگم ب سیاوش ولی الکی گوشیشو از تو جیبش در اورده و گفته الو الو و رفته اونور فاطمه هم ب زنش تبریک گفته

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
صب تو تاپیک اخر همه چیو گفت  گفت رفتم تبریک بگم ب سیاوش ولی الکی گوشیشو از تو جیبش در اورده و ...

😐😐از سیا بعید بود

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
دیشب تایپیک شون ترکید؟

اره گفت اطلاعات شهر و اینارو گفته و ب کاربرا گفت ک گزارش بزنن ک شناسایی نشه

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
😐😐از سیا بعید بود

وای اره سیسی اصلا فکر نمیکردم همچین کنه 

اره گفت اطلاعات شهر و اینارو گفته و ب کاربرا گفت ک گزارش بزنن ک شناسایی نشه

اهان تا آخر نمونده خوابم برد

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
اهان تا آخر نمونده خوابم برد

ارع ولی تو تاپیک اخر اومد و همچی رو توضیح داد ک‌ چی شده

😐😐از سیا بعید بود

ولی بنظرم یه جایی به بعد باید تمومش کرد حتما تحمل دیدنشو نداشته

صب تو تاپیک اخر همه چیو گفت  گفت رفتم تبریک بگم ب سیاوش ولی الکی گوشیشو از تو جیبش در اورده و ...

عزیزم مرسی ک توضیح دادی کارمو راحت کردی من اینو صدبار تعریف کردم همه جا 😅

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

عزیزم مرسی ک توضیح دادی کارمو راحت کردی من اینو صدبار تعریف کردم همه جا 😅

خواهش میکنم گلم😁