2777
2789
پنج بار اي وي اف و نتيجه نگرفتن ميدوني يعني چه فشاري؟

منم پنج بار کنفی شدم بار ششم کلا دکترم گفت به دارو جواب ندادی کنسل کرد انتقالو الانم دارم تا عید عشق و حال میکنم و بیخیال شدم ده سالم هست منتظرم 

چیکار کنیم بابا نمیشه خودمونو بکشیم هی زر زر گریه کنیم خدایا قسمت میدم به فلان امام بده نمیده دیگه زندگیتو بکن بزار خدا خدایششو بکنه تازه جوری ناامیدم کردن که نگم برات ولی جای خدا نیستن که دکترا پس همشون زر میزن ما مادر میشیم ولی هر وقت خدا بخواد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پنج بار کنفی شدم بار ششم کلا دکترم گفت به دارو جواب ندادی کنسل کرد انتقالو الانم دارم تا عید عشق ...

بخدا عاشق بچه هام دلم ميخواد بغلشون كنم اما جرات نميكنم 

همينكه بغلشون كني يه جوري همه نگات ميكنن 

بخدا عاشق بچه هام دلم ميخواد بغلشون كنم اما جرات نميكنم  همينكه بغلشون كني يه جوري همه نگات مي ...

ببین من گاهی میرم پارک فقط بچه هارو میدیدم عاشق این بودم بچه بغل کنم از ته دلا . اصلا برات مهم نباسه مردمی که فردا روز مردن ادم میرن سرکار رو روز بعدش کلا مشغول زندگیشونن چرا به فکری که دربارت میکنن فکر میکنی همشون برن به درک . من روزای سختی و گذروندم یادمه یبار دیدم یه زنه با یه بچه دو ساله دارن راه میرن رفتم تو موازاتشون کنار بچه تو شلوغی تصور کردم من دستشو گرفتم کلی مسیر رو باهاشون رفتم . گاهی تو خیالم بغلش میکنم گاهی موقع غذا پختن باهاش حرف میزنم گاهی تو پیاذه روی دستامو مشت میکنم انگار دستش تو دستمه  گاهی اسباب بازی میهرم براش گاهی براش شعر کودکانه حفظ مبکنم . تو خدا خواسته من خیالشو داشته باشم بعد یکی دیگه رو بهش میده که بره سقط کنه 

ببین من گاهی میرم پارک فقط بچه هارو میدیدم عاشق این بودم بچه بغل کنم از ته دلا . اصلا برات مهم نباسه ...

منم همه اينكارايي كه گفتي رو ميكنم...هر روز و شب مث زني كه يه بچه داره تو خونه رفتار ميكنم 

تنها باشم حرف ميزنم باهاش 

تاپیکتو خوندم خیلی دعاتون کردم  ان شاالله خدای مهربون دامنتونو سبز کنه 

منم با آی وی اف نی نی دار شدم بازم ته دلت به خدا توکل کن اینم یه امتحانه بگو هر چی تو بخوای من راضیم تلاشمو هم میکنم دکترا همه وسیله هستن اگه خدا بخواد بهت ده تا بچه میده  

مامان دوقلوها   
والا از من امیدوار تر شده به زندگی تا 100 سالگی برای خودش برنامه داره بنظرم هیچ وقت دیر نیست

خوبه ک امیدوار شده ولی منم برام سخته ک ۴۷ سالگی بچه دار بشم همین الانم کم آوردم