2777
2789
عنوان

نمیخوام بچه دار شم!

593 بازدید | 45 پست

سلام، همسرم مدتیه گیر داده بچه میخواد، خودش کارش طوریه که اکثر روزها و شبهای هفته خونه نیست. منم شرایطش رو ندارم بچه بیارم. حالا گیر داده من نیستم خونه تو تنهایی بچه بیاریم. میگم نمیتونیم بزرگش کنیم‌خودمون توی خرج خودمون موندیم میگه بیشتر کار میکنم.

از طرفی تاریخ پریود این ماهم جابجا شده با اینکه همیشه همه چیز رو چک کردیم ولی خیلی خوشحاله! شما بگید چیکار کنم چطور قانعش کنم

چند ساله ازدواج کردین؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

قبل ازدواج باید قانع میکردین هم دیگرو 

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی ذوق داره بنده خدا😁

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

الان واقعا چرا فکر میکنید آدم های این سایت میتونن تو یکی از بزرگترین تصمیم های زندگیت نقش داشته باشند ؟؟؟؟اینجا کسی شما ...شوهرتون وو..شرایط زندگیتون ....برنامه ی آینده اتون ....وضع مالیتون ....وضع روحیتون....هیچی رو نمیدونه و تنها کسی ک می‌تونه کمکت کنه خودت هستی

بگو بیشتر کار میکنی پس کی میخوای به من و بچه برسی؟؟ بچه فقط یه کارت پول نمیخواد پدر میخواد که بهش محبت کنه براش وقت بزاره 

من شوهر میخوام که تو بچه داری کمکم باشه بهم محبت کنه پشتم باشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بهش بگو بذار یه مدت بگذره وضعمون بهترشه

واسه تنهایی من ک نمیشه بچه بیاریم عروسک نیس

ی سر ببرش بیرون لباسای بچگونه و پوشک وشیرخشک و سیسمونی قیمت کنه برق از سرش بپره

بهشم بگو بچه نیاز ب پدر داره منم حین بارداری و زایمان نیاز ب محبتت دارم ن اینک بری کارکنی نبینمت

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍
بهانه خرج نیار چون هرکسی روزیشو با خودش میاره

🙄😐

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻