2777
2789
عنوان

تنهایی چهقد سخته

479 بازدید | 71 پست

خیلی تنهام خیلی زیاد مادر پدرم تقریبا ده سال پیش فوت شدن فقط دوتا خواهر بزرگ تر از خودم داشتم که اونام با کمال بی‌رحمی ترکم کردن الان فقط خودمم و خدای خودم   

داشتیم فیلم آدمخوارها رو نگاه میکردیم که من                                                              جیغ کشیدم          بابام گفت نترس دختر گلم اینا ادمخوارن باتو کاری ندارن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش بیایین باهم درد دل کنیم

داشتیم فیلم آدمخوارها رو نگاه میکردیم که من                                                              جیغ کشیدم          بابام گفت نترس دختر گلم اینا ادمخوارن باتو کاری ندارن 

ازدواج نکردین؟

منم یکی از بستگانم تنهاست و همیشه گوشه ذهنم برا خودش و اینده ش نگرانم نه از لحاظ مالی از نظر عاطفی و ...

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خواهرات ترکت کردن یعنی چه

یکیش رفت با اون که بهم تجاوز کرده بود ازدواج کرد اون یکی ام ب خاطر ی دلیل مسخره یی گفت دیگه هیچ وقت نمیخوام ببینمت

عزیزم گزینه واسه ازدواج نداری؟

با کی چهجوری وقتی اینجاه غریبم هیج کسو ندارم

شاغلی

اهل کجایی

اولش اگه سالمی خدا را شکر کن چون من بدجور مریض شدم 

فامیل یا دوست نداری

مشکل ارث و میراث که با خواهرات نداری

منم خواهرام بدجور بی رحمانه ترکم کردن اگه پدر و مادرم نباشن من مریض را از خونه پدری میندازن بیرون

فقط خدا شفام بده و معحزه ای بشه ازدواج کنم

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد