2777
2789
امضات :)) امیدوارم حالت خوب شه و سلامتیتو ب دست بیاری🤍

مرسی عزیزم♥️

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چندتا حرف بد بزن تعلیق بشی 

قبلاً تعلیق شدم باشماره زنداداشم

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
چند تا تاپیک داشتی با اون کاربری؟

خیلی وای چیکار کنم رازهای زندگیم بودن 

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
نی نی یار رو تگ کن که کاربریتو برنگردونن یا تاپیکاتو پاک کنن

حتی اسم کاربری یادم نیست

چجوری ؟میشه بگید تا منم کاربریمو برگردونم!

زنگ بزن پشتیبانی نی نی سایت صحبت کن

قبلاً تعلیق شدم باشماره زنداداشم

نگران نباش زنگ نمیزنه 

حالا شماره پشتیبانی میشه بدی من شماره خودمو برگردونه؟

منم با شماره بابام عضو شدم نمیخام پیامک برده سالگردمو تبریک بگه نی نی سایت بابام شاخکاش تکون بخوره

چرا تاپیکای مهمتو پاک نکردی؟ 

از اول اشتباه کردی با گوشیه کس دیگه ای عضو شدی

الانم یه جورایی حواسشو پرت کن سرک نکشه بعد روزای زوج لینک تاپیک مهمتو بزار نی نی یار برات حذف کنه

نگران نباش زنگ نمیزنه  حالا شماره پشتیبانی میشه بدی من شماره خودمو برگردونه؟ منم با شماره باب ...

چه سالگردی رو

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...