2777
2789

ماهی تقریبا۷۰۰.۸۰۰هزینه خاک و غذاشه اگه تشویقی بگیری بیشترم میشه مسولیت داره و مراقبت ازشون اونقد ک فک میکنی ساده نیس هزینه واکسنشم اخرین بار پارسال رفتم۸۰۰شد اگه خدانکرده مریض شه هزینه درمانشون کم نیس مو ام میریز اگه حساسی نیار کربه های دی اس اچم برا نگهداری داخله خونه مناسب نیستن خواستی بگیری پرشین بگیر فقط بدون اوردی باید تا اخر نگهش داری گناه داره در کل با تحقیق و اگاهیی بگیر بعد پشیمون نشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه خیلی سخته نگهداریشون من داشتم مثه سگ نیست ک بتونی ببری با خودت بیرون همیشه باید خونه باشه بخوای مسافرت بری مکافاته هزینشونم زیاده غذا خاک نمی‌دونم چکاپش اونجوری ک از بیرون ببینی قشنگه تازه گربه من ک بدش میومد دست بزنی بهش دوسش داشتم ولی ردش کردم اول خوب بهش فکر کن گناه دارن منم اشتباه کردم قبل خرید خوب بهش فکر کن ک بعد آواره نشه😢