2777
2789
عنوان

چطوری با خالم رفتار کنم

474 بازدید | 21 پست

یه خاله دارم جوونه چند سال از من بزرگ تره. با عموم هم ازدواج کرده. حالا این خالم رفتارش یه طوریه باهام..انگار خیلی از من خوشش نمیاد واسش اهمیت ندارم. مثل خواهر زاده نیستم براش. خودم خیلی دوسش دارم ولی اون یه جوریه..مثلا جلو جمع ضایعم میکنه..یا تو گروه همش مسخرم میکنه اصلا براش مهم نیست ناراحت بشم.

وقتی فقط خودمون باشیم یا اون یکی خالم باشه خوبه باهام. صمیمیه ..مشکلاتشو میگه..ولی تو جمع عوض میشه

مهم ترین نکته اینه که انگار نه انگار خالمه..

یه اخلاقی ک داره هم که داره اینه که اصصصصصلا به کسی نمیگه بیا خونمون و معتقده هر کی میخواد بیاد خودش میاد لازم نیست اون بگه ماهم نمیریم اصلا..حالا چند وقت پیش پیام داد گفت من ازت ناراحتم چرا نمیای خونمون بهش گفتم باشه دفعه بعدی میام گفت خودمون فردا داریم میایم خونتون منم کلی خوشحال شدم خوشامد گفتم بهش. فقط خودشونم نبودن چند تا خونواده اومدن..یعنی خودش تنها نمیاد چون انگار حال نمیکنه باهام

ولش کن اسی واست مهم نباشه 

و اینکه بچه ها شوهرم نمی‌ذاره برم خونه ابجیم بمونم چند روز 

و اینکه من عروس تور نامزد عقدم 

الان اشتباه از من هست ؟

ببخشید اسی

اگر آدم خوبی هستی ؛ قوی هم باش ! چون به آدم های خوب زیاد ضربه میزنن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عجیبه 

واقعا عجیبه مادرا خواهر و پدرا برادر

زنده باشن.

خیلی اذیتش نکردی 

آخه خاله عشقش خواهرزادس معمولا

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

بیخیال بابا آدما جدیدا خیلی مضخرف شدن من ی خاله دارم بدون هیچ مشکلی و دعوایی جایی می بینیمش روشو برمیگردونه شب خونه داییم موندیم چون  ما اونجا بودیم رفت نموند 😂بیخیال به کتفمم نیس 

خواهر برادر داری ؟

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
بیشتر مشکلات با حرف زدن قابل حله باشون حرف بزنن ببین مشکل کجاس شایدم کلا اخلاقش اینطوره 

بری به خالت بگی چرا به من بی اعتنایی یا منو ضایع میکنی؟😶😅😂

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
من توام یاتو منی ولش کن خاله هام مادربزرگم همشون بامن به جور بدرفتارمیکنن....سلامت باشی گلم بیخیال ت ...

این خالم انگار کلا با یکی دو نفر بیشتر زیاد جور نیست..با دشمن دشمنش دوست میشه بدجور..فقط کافیه پیشش از اونی ک بدش میاد بد بگی..منم اینطور آدمی میستم..مثلا جاریاشو دوست نداره ولی من دوسشون دارم زعموهامو..نمیتونم جلوش بد بگم ازشون

بری به خالت بگی چرا به من بی اعتنایی یا منو ضایع میکنی؟😶😅😂

اره من اگ باشم هر کی باشه ازش میپرسم شاید کاری کردم حرفی زدم باب دلش نبود حالا یا میگه نه چیزی نیس اخلاقم همینه یا مشکلش میگه غریبه ک نیس خالشه عین مادرشه

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
بیخیال بابا آدما جدیدا خیلی مضخرف شدن من ی خاله دارم بدون هیچ مشکلی و دعوایی جایی می بینیمش روشو برم ...

آره دارم ولی کوچیکن. من با خاله هام بیشتر صمیمیم ولی این یه طوریه جلو روت یه شکله پشت سرت یه شکل دیگه..اگرم بهش چیزی بگی شروع میکنه همش من منظوری نداشتم بخدا من دوست دارم واسم عزیزی و از این حرفا ..همش ب حرفه هممونم میدونیم..با هر کی مصلحت داره دوست میشه ولی ذاتا هیچ اهمیتی واسش نداره طرف. خودشم زیاد شده اینو بگه..میگه بزار هر کی هر اتفاقی واسش بیفته به من چه