2777
2789
عنوان

چطوری با خالم رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 21 پست
اره من اگ باشم هر کی باشه ازش میپرسم شاید کاری کردم حرفی زدم باب دلش نبود حالا یا میگه نه چیزی نیس ا ...

راستش برام مهم نیستن ،هیچ کسی هم مثه مادر یا پدرت نمیشن هرگز هرگز 

چ برسع به اینکه برم بگم تو چرا اینجوری کردی یا نکردی !

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
اره من اگ باشم هر کی باشه ازش میپرسم شاید کاری کردم حرفی زدم باب دلش نبود حالا یا میگه نه چیزی نیس ا ...

نه من میدونم اخلاقش اینجوریه..و انتظار داره من ناراحت نشم. یه بار ازش لباس خواستم بپوشم دیدم من من میکنه بهش گفتم اگه دوس نداری نده گفت نه اگه نمیخواستم بدم یه جوری میپیچوندمت که نفهمی..به من چه چی یپوشی و از این حرفا..خدا شاهده من چقذر لباس بهش دادم واسه خودش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دارم ولی کوچیکن. من با خاله هام بیشتر صمیمیم ولی این یه طوریه جلو روت یه شکله پشت سرت یه شکل دیگ ...

خب عزیزم بیخالش شو ،کلا آدم بیخودیه 

بچسب به خواهر و بردارت و کلا خانواده خودت 

این روزا آدما ی جوری شدن ،همه منفعت طلب شدن دیگه ارزش ها ازربین رفته....

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
راستش برام مهم نیستن ،هیچ کسی هم مثه مادر یا پدرت نمیشن هرگز هرگز  چ برسع به اینکه برم بگم تو ...

نظر هر کسی متفاوته و نظر شما هم قابل احترامه عزیزم 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
نه من میدونم اخلاقش اینجوریه..و انتظار داره من ناراحت نشم. یه بار ازش لباس خواستم بپوشم دیدم من من م ...

پس اگ اخلاقش اینه کاری ب کارش نداشته باش تو جمع هم زیاد پاپیچش نشو ک بهت گیر نده زندگیتو بکن 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!