2777
2789

شوهرم به زور میگه بریم ولی اصلا دلم نمیخواد برم.

میگم خودت برو سر بزن بیا،قبول نمیکنه

این در حالیه که خودشون واسه سر زدن به ما جون میکنن، افتخار نمیدن.

من باید هی برم دست بوسشون😒

الان اصلا حتی دلم‌ نمیخواد خونه بابام‌برم،چه برسه خونه مادرشوهر.

😒😞

اینم بگم سه هفته پیش، یک هفته شهرشون بودم(هم خونه بابام اون شهره،هم مادرشوهرم)

دوس دارم نهایتا‌ یک‌روز ببینمشون.اون دفعه هم مجبوری موندم.چند روز خونه بابام،چند روز خونه مادرشوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم از مادرشوهرم خانوادش بهم میخوره،منم انقد دوس دارم کلا نرم،دعا کنید عید نریم

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
منم همینطورم..درعین حالی که دورو برم پراز اقوامه اما یه جورایی قربون نداشتنشون..تنهام بادخترام تو چا ...

نمیدونم جدیدا اصصصلا دوس ندارم برم خونشون.حالا بی احترامی نمیکنن ولی بیشتر از یک‌روز دوس ندارم بمونم.

حالم از مادرشوهرم خانوادش بهم میخوره،منم انقد دوس دارم کلا نرم،دعا کنید عید نریم

چی بگم. شوهرم هر دفعه میگه زود برمیگردیم ولی دو‌سه روز می مونه.من خوشم از سیستم زندگیشون نمیاد.واسه هیچی‌برنامه ریزی ندارن.لحظه شمار میکنم‌برگردم خونمون.

ب جواب رسیدین ما رو هم اطلاع بدین سوال ماهم هست😅

آخه مثلا میریم مادرشو ببینه،میگیره میخوابه خونه مامانش.بعد خب مگه من میخواستم‌برم که باید مدام بذار و‌ بردار بکنم.

دختر کوچیکش‌تا ما میریم اگه اونجا باشه سریع میره خونشون،جدیداً اصلا نمیمونه.دختر بزرگشم همش از مریضی ناله میکنه.

منم خوشم‌نمیاد ناله گوش‌بدم.خودم به حد کافی مشکل دارم

من از اول قبول نکردم،،الان مناسبت ها میرم و وقتی ک دعوت کنند .....چون نرمال نیستند.اذیت کنند...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من از اول قبول نکردم،،الان مناسبت ها میرم و وقتی ک دعوت کنند .....چون نرمال نیستند.اذیت کنند...

خوبه که راهم دوره،وگرنه دم به ساعت رفت و‌آمد میکردن.من گاهی حوصله خانواده خودمم ندارم.

من آخرین بار ۳ ماه پیش رفتم هر جمعه که میشه تن و بدنم میلرزه که شوهرم نگه بریم. 

رفت و آمد گفتن دیگه.اینا ناز میکنن برای اومدن.دو‌ قرون پول اسنپ هم نمیدن،اونوقت من باید با بچه کوچیک،کیف بچه و کلی وسیله با اسنپ برم.

بعدشم میگن دلمون نمیاد شما خرج کنین بخاطر همون نمیایم.خب مگه همیشه باید چند وعده بمونن؟یه وعده بیان،سر بزنن و‌برن.ما هم همیشه سنگ‌تموم میذاریم

من آخرین بار ۳ ماه پیش رفتم هر جمعه که میشه تن و بدنم میلرزه که شوهرم نگه بریم. 

من دعوت هم میکنند معذبم   چون تیکه کنایه میندازن و زبانشون زهر داره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...