2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

469 بازدید | 21 پست

سلام دوستان دوشبه با شوهرم قهرم...بحثمون سر این بود ک دندون درد داشت زیاد حرف نمیزد ب شوهر خواهرش گفت بهم ژل دندون بگیر اونم زنگ زد و گفت گرفتم خونمونه بیا ببر..ساعت هشت و نیم بود رفت ساعت ۱۲ شب اومد خونه فهمیدم مادرش و خواهرای دیگش اونجا بودن تا اون موقع حرف میزدن و میخندیدن😔😔😔

وقتی اومد خونه بهش گفتم توک میخواهی اینجوری بری بشینی مارو هم با خودت ببر.

برداشته میگه من دوست ندارم هرجا میرم شماهارو دنبال خودم بندازم ببرم🥺🥺🥺

صبش باهاش حرف زدم دلم سوخت دندونش درد میکنه رفت بیرون واسش پیام عاشقانه دادم جواب نداد.

شب خونس خواهرش و دختر خواهرش باهاش چت میکنن میخنده میگم کیه گفت فلانی گفتم چی میگه میخندی میگه شاید حرفیه تو نباید بدونی بازهم باهاش قهر کردم دعوا راه انداختم. 

بنظرتون باهاش چیکار کنم خسته شدم بخدا

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محلش نده بابا مثل خودش باهاش رفتار کن

مث خودش رفتار کنم بدتر میکنه هیچ کس رو ندارم اینجاهم غریبم

چقد بد برو زوج درمانی خانوادش گوشش رو پر میکنن

جالب اینجاس هرچی هم میشه تو زندگیمون میره ب خانوادش میگه

وااا اگه نمیتونه حرف بزنه چطور رفته اونجا با اونا حرف زده 

حرفای خوبی هم نمیزنن مشخصه که پشتت حرف زدن ایشونم پر کردن منم اینطور بودم تو عقدم دیدم خواهرشوهرم تو چت پشتم حرف زده دعوای سنگین با شوهرم کردم گفتم وقتی اجازه بدی همسرتو مسخره کنه انگار خودتو بی احترام کرده الان دیگه ندیدم در مورد خونه اونا رفتنم باهاش وقتی آشتی کردی بگو من و بچه رو تو خونه تنها میذاری خودت میری مهمونی بچه بهونه میگیره من بودم بلند میشدم میرفتم اونجا 

مث خودش رفتار کنم بدتر میکنه هیچ کس رو ندارم اینجاهم غریبم

چون غریبی دلیل نمیشه ایتقدر خودت اذیت کنی یکارایی که دوس داری انجام بده تا اروم بشی دندونشم درد میکنه تو دخالت نکن وقتی ایطوره 

ما هم ۵ روزه قهریم برامم مهم نی واقعا 

دلم واسه دخترم میسوزه ۷سالشه این چیزارو خوب متوجه میشه همش میگه شماچرا همش اینطوری میکنین

بخدا خیلی اخلاقای بدی داره

جالب اینجاس هرچی هم میشه تو زندگیمون میره ب خانوادش میگه

اره میدونم.. چون شوهرم دقیقا اینجوری بود

خانوادشم پرش میکردن

۱۰جلسه رفتم زوج درمانی به روشeft کلا یک ادم دیگه شد.. 

ای مرغ گرفتار بمانی و ببینی؛ آن روز همایون که به عالم قفسی نیست🌾🕊
وااا اگه نمیتونه حرف بزنه چطور رفته اونجا با اونا حرف زده  حرفای خوبی هم نمیزنن مشخصه که پشتت ...

نمیدونم بخدا یه پسر ۲ ساله هم دارم خیلی بهونه باباش رو میگیره اومد خونه بهش گفتم  بچه اذیت میکنه یادت باشه کی رفتی کی اومدی میگه من هرجا برم ب کسی ربطی نداری از این ب بعد هرشب میرم ن یک شب

اره میدونم.. چون شوهرم دقیقا اینجوری بود خانوادشم پرش میکردن ۱۰جلسه رفتم زوج درمانی به روشeft کلا ...

چطوری بود چی ها بهتون گفت عزیزم من خودم تو خونه بهش بگم..

حرف از دکتر و روانشناس میزنم میگه ولمون کن بابا بدبختی های دیگه ای داریم

اصلا خوشش نمیاد و قبول نداره اونا رو