2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مضرات حذف کن مثل شکر شیرینی نوشابه فست فود تنقلات ....برنج خورشت کمتر بخور ..میوه سالاد بیشتر مصرف ک ...

من هشت کیلو با کتو ژنیک تو چهل روز کم کردم.ولی پنج تا دیگه مونده.ولی دیگه حالم از غذاهای کتو بهم میخوره.مصرفه نونو برنجم در حده ده درصدت در طوله روز.غذاهامم بدون روغن.شکرو شیرینی هم که خیلی وقته حذفه.پنج تارو کم میکنم ینی؟

من هشت کیلو با کتو ژنیک تو چهل روز کم کردم.ولی پنج تا دیگه مونده.ولی دیگه حالم از غذاهای کتو بهم میخ ...

اره میشه  عزیز م کمتر بخور و سالم مفید تر ..ورزش داشته باش شام سبک زود بخور ..خواب کافی مطمعن باش 

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️
اره میشه  عزیز م کمتر بخور و سالم مفید تر ..ورزش داشته باش شام سبک زود بخور ..خواب کافی مطمعن ب ...

شامو متاسفانه نمیتونم زود بخورم.سالم میخورما ولی زود نه.چون بچه شیر میدم اذیت میشم .اره ورزشم باید شروع کنم.مرسی عزیزم😍😘

تا عید کم کنی که تو عید دوباره برمیگرده عید رژیم حالیش نیست که!

نه من هشت کیلو کم کردم با کتوژنیک .معدم خیلییییییییی جمع شده .الان مدله رژیممو عوض کردم.میخواستم ببینم باکالری شماری میتونم پنج تا دیگه کم کنم.بعدم عید ماه رمضونم هست منم غذاهام همه رو بدون چربی درست میکنم.ایندفه لاغر شم انشالله دیگه چاق نمیشم

رژیم تون چجوری بود چیا مصرف میکردیذ؟

خیلی مفصله .ولی رژیمش بر پایه حذف کربوهیدراتو قنده.ومصرفه چربی های سالمو پروتئین.ینی حتی قنده میوم نبابد مصرف کنی .تو تاپیک کتوژنیکم مفصل توضیح دادم