2777
2789

خیلی دوست دارم در آینده موفق باشه و کسی بشه برای خودش.....از کلاس دوم دبستان گذاشتمش کلاس زبان.....هنوزم میره...بدون یه ترم غایبی.....شش سال اول و در مدرسه دولتی درس خونده ولی شش سال بعد و گفتم بره بهترین مدرسه خصوصی....امیدوارم همه بچه ها موفق شوند.....خدا نگاه گل پسر منم بکنه....

اینم بگم نمره ورزشش اشتباه شده ۱۹ درست کردن تو سیستم مدرسه....پس جمع مدل کلش شده ۱۹/۹۲ این گل پسر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم عزیزم خداحفظش کنه و روز به روز بیشتر موفقیت هاشو ببینی 😍😍

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

ایشالله که شاهد موفقیتش باشی همیشه

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم

حالا مدرسه خصوصی و دولتی هم نداره ها😂💔

ما هم  دولتی خوندیم بد نیس😂

ولی خب به هر حال ان‌شاالله که همیشه موفقیت هاشو ببینی🤍🌿

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
موفق باشه😍 خوبه که بچه ی بد قلقی نیست و کلاس زبانشو مداوم ادامه میده در اینده رشتش هرچی باشه زبان ...

اره...خداروشکر رفته چه تو فصل مدرسه چه تابستان که تعطیل بوده....ان شاءالله تا دهم تمامه.....کلاس زبانش....

حالا مدرسه خصوصی و دولتی هم نداره ها😂💔 ما هم  دولتی خوندیم بد نیس😂 ولی خب به هر حال ان‌شاا ...

حرفت درست عزیزم.....ولی چون پسر هست و تو مدرسه دولتی اونجور که باید سختگیری بشه نیست....به همین خاطر گفتم خصوصی بزارم بهتره.....وگرنه قصد و غرضی نبوده عزیزم....