2777
2789
عنوان

روابط با برادر شوه

196 بازدید | 10 پست

بچه ها  برادر شوهر دارم کل مشکل زندگی من شده.نمیدونم دیگه دیگه باهاش چی کار کنم.هیچ وقت بدرده ما نخورده در سخت ترین شرایط اما همش از شوهرم انتظار داره چون برادر بزرگترشه .براش همه کار کنه.زنش هم فقط دنباله کلاس و پز دادنه و برای من همش کلاس میزاره.چه طور پرتش کنم بیرون از زندگی مون.

هروخ شوهرت گف بریم خونشون بهونه بتراش  هرزمان تماس گرفتن از ۵ بار ۲ بار ج نده ۲ بار بپیچون ۱ ب ...

رفت و امدی من ندارم.اما شوهرم هر روز باهاش تماس داره .تلفنی و دیداری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه مو میگم .من خیلی با برادراشوهرم صمیمی ام ولی یکیش بااینکه ۵سال کوچکتر بود از همسرم سواستفاده میکرد جوریکه شوهرم مغازه رو میبست میرفت بانک کارها اونو انجام میداد اگه وقت کم می اومد شده بود چند روز ما مغازه مون بسته بود چون دنبال کارها اون بود .یا بچه ش گریه میکرد واسه پارک شوهرمن بچه اونو میبرد پارک خیلی ناراحت بودم یه بار خیلی صمیمی و آروم به یکی از خواهراش گفتم والا فلانی کارهاش زیاده همه وقت شوهر منو میگیره مثلا فلان موقعه سه روز دنبال کار اون بود ....بازم ادامه داشت تازد و ۷سال پیش ۸میلیون پولشو از تو ماشین ما دزدیدن بالاخره کشید کنار وتودش کارهاشو کرد ولی تواهرش بهش گفته بود خیلی هم خوب شد

من تجربه مو میگم .من خیلی با برادراشوهرم صمیمی ام ولی یکیش بااینکه ۵سال کوچکتر بود از همسرم سواستفاد ...

خوبه شانس اوردی.اما برای ما اویزونه.انگار ما این رو زاییدم بایو خونه دارش کنیم ماشین بخریم براش و.....

خوبه شانس اوردی.اما برای ما اویزونه.انگار ما این رو زاییدم بایو خونه دارش کنیم ماشین بخریم براش و... ...

مغازه رو آخرش جمع کردیم باضر ر وزیان ...ولی حداقل یاد گرفت آ دمارو تو رو دروایسی نندازه

مغازه رو آخرش جمع کردیم باضر ر وزیان ...ولی حداقل یاد گرفت آ دمارو تو رو دروایسی نندازه

نمیدونم چرا اینقدر توقع دارن از ادم.من از هیچ کس تو زندگیم هیچ توقعی ندارم.

کار خوبی کردی.ی مدت دوست داشتم باهاش خوب باشم اما نمیشه مثل اینکه

الانم خوبیم میگیم میخندیم دنبال هم میکنیم ولی خونه پدر شوهرم نه اونا میان اینجا نه ما میریم خونه اونا