2777
2789

بعدش یه یارو از اینا که تا یه چی میشه سریع قمه در میارن اومد داخل دادوبیداد کرد منم ترسیدم بهش چیزی بگم همونطوری حرفامو قورت دادم اومدم بیرون از اونجا احساس میکنم خیت شدم که جواب اون یارو رو ندادم میگم نباید میترسیدم همش تو ذهنم درحال ثابت کردن اینم که من نترسیدم ولی واقعیت اینه که ترسیدم ولی نمیتونم قبول کنم و همش ذهنم درگیره نمیدونم چرا اینطوری شدم قبلا اینطوری نبودم رفتم دکتر بهم قرص وسواس داد ولی فقط بی حوصلم کرده و تغییری توی فکرام ایجاد نکرده و یجورایی بدتر شدم و هیچیو قبول ندارم مثل ترس یا قانون و ... تو ذهنم یه سری سوالات دارم که باید حلشون کنم و نمیتونم بیخیالشون بشم چون توروزمره با این سوالات سروکار دارم باید حلشون کنم مثل اینکه چرا باید بترسیم و اینا

کسی میدونه باید چیکار کنم؟

درضمن ۱۹ سالمه و پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس جز طبیعی ترین حالت های انسانه چ پسر باشی چ دختر. اما چرا دعوا.؟ منم هرجا میرم یکی با یکی دیگ در حال بحث کردن فحش دادنه چرا هیچکس دیگ اعصاب نداره

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

لطفا برین پیش روانشناس یا روانشناس بالینی 

روانپزشک ها اکثرا سریع دارو میدن 

ولی من رشتم روانشناسیه ارشدم بهمون راههای تغییر باورها و فکر مریض هارو یاد میدن ن دارو 

فقط اسم و کاربرد داروها یاد میگیریم و فعالیت های مغز و اینا 

ولی روش درمان دارویی نیست رفتاردرمانی هست 

من از آدمای دعوایی خوشم نمیاد

آدم باید جنتل باشه.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

اگه نمی ترسیدی و ادامه میدادی مطمئن باش قمه رو میزد؛ اون وقت خدای نکرده به نخاعت میخورد تا آخر عمر فلج میشدی یا هرجای دیگه ت برخورد میکرد بازم تو ضرر میکردی. حتی اگه اون بازداشت میشد تو ناقص میشی. پس اینجا ترسیدن تو نشونه ی هوش و ذکاوتت بوده نه ترسو بودن تو.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

من جواب نمیدادم ولی پلیس زنگ میزدم

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم

این چیزایی ک گفتی درباره قانون و وسواس فکری و ....تو سن شما تو پسرها طبیعیه یچیز متداول هست چون میخای جایگاه خودتو تو جامعه پیدا کنی 

اگ پدر یا دایی عمو کسی ک باهاش راحتی و آدم درستیه رو داری بیشتر باهاش باش تا الگوت بشه