2777
2789

سوپرمارکت 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپرمارکتا دارن عطاری و خشکباری ها هم دارن فله ای ارزون تر درمیاد

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم

بچه ها کسی میدونه برا حلیم باید  چی بریزیم گندم پوست کنده ؟؟

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!

اکثر خشکباریها و سوپری ها دارن 

مگر بخای عمده وایه کشاورزی و صادرات بگیری که اون باید برید به مرکز الافها عمده فروشی.

مزاح کردم ببخشید

زنده باشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
اکثر خشکباریها و سوپری ها دارن  مگر بخای عمده وایه کشاورزی و صادرات بگیری که اون باید برید به ...

چقدر خوبه هم شوخی میکنید هم راهنمایی میکنید بعصی از کار بر های اینجا خیلی بیشعورن نه تنها ادم رو راهنمایی نمیکنن بلکه مسخره هم میکنن!!

دیشب یه نفر تاپیک زد تو برنج روغن چی بریزم  از تاپیکش ادم حدس میزد یه بچه باشه 

یه کاربر دیگه اومده میگه روغن شترمرغ بریز  نمیگه هم که شوخی کردم !حالا اگه طرف واقعا میرفت اینکارو میکرد 😑

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
اکثر خشکباریها و سوپری ها دارن  مگر بخای عمده وایه کشاورزی و صادرات بگیری که اون باید برید به ...

😂❤️ 

مرسی از راهنمایی نه اونطوری نمیخام فقط چون تا حالا نخریدم نمیدونستم کجا میتونم بخرم همیشه فروشگاه هم میرم دقت نکرده بودم که دارن یا نه 

چقدر خوبه هم شوخی میکنید هم راهنمایی میکنید بعصی از کار بر های اینجا خیلی بیشعورن نه تنها ادم رو راه ...

ای وای شرمنده عدرخواهی میکنم .

والا فک نکردم خدای ناکرده ناراحت میشید.وگرنه هرگز بی ادبی توی قاموس بنده نیست شکرخدا...

البه اگر ملاحظه کردید کامل نوشتم همون اول ک کجاها خریدی آسان میشه داشت.

بعدش مزاحی عرض کردم.حالا مزاح واسه اینجاست وگرنه واقعا خرید عمده رو همین رواله.

بازم عذر منو بپذیرید.

درود بر شما

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
😂❤️  مرسی از راهنمایی نه اونطوری نمیخام فقط چون تا حالا نخریدم نمیدونستم کجا میتونم بخرم همیش ...

درود بر شما خخخخ که فوشم ندادین.

ولی درکل روال خرید عمده همینطوریه هاا

اینجا باهاش شوخی کردیم.

زنده باشید کدبانوی مهربان.

حتما اخلاق خوب و گشاده رو بودن تاثیر داره در طعم غذاها...

اینم از نکات خوبیه ک هر کدبانویی نداره ولی شما بهره مندین ب لطف خوبیتون...

زنده باشید وسلامت