2777
2789
عنوان

ته انداز بال مرغ

2955 بازدید | 24 پست

سلام خانمهای کدبانو ادینه بخیر

امروز ته چین بال و بازو گذاشتم برای اولین بار.

از گوگل دستورشو گرفتم که بال و بازوهارو خوابوند مواد و همینجوری خام گذاشت ته قابلمه نسوز و بزنج ابکش شده ریخت روش.میخوام بدونم کسی تا حالا امتحان کرده این غذا رو؟مرغ ها باید خام باشن؟چند دقیقه بعد غذا امادست؟بال ها خام نمونه😂😂😂

هر وقت یچیزی جدید پختم استرس گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه طرفشو سرخ کن برگردون بعد اون‌یکی طرفش دیگه نیاز نیست سرخ شه تو اون تایمی که در قابلمه برنج رو گذاشتی و داره میپزه سرخ میشه 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
متاسفانه سرخ نکردم و همینجوری گذاشتم.نمیپذه؟

چرا عزیزم میپزه نگران نباش بال مرغ سریع میپره ولی اونجوری برشته تر میشد

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
اهان خیالم راحت شد ممنون عزیزم🥰🥰🥰

خواهش میکنم🌹نوش جانتون

ممنون عزیزم نوش جانتون معمولا چند دقیقه اماده میشه؟

من حرارت رو میزنم پایین همیشه برنجم اروم دم بکشه. مثلا یه ساعت. همزمان با برنجم اونم خوش رنگ میشه. از کنار قابلمه دونه برنجو نگاه کن اگه طلایی بود کف قابلمه سرخه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰