2777
2789
عنوان

عینکی خوشگل من😊😁

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 53 پست
من چیکار دارم . من بچه به این مظلومی 🥺

ارههههه یکی تو هم مطلومییییییییییی

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
خوشگلیییییییییی زشت منمممممممم تو کجات زشته با اون چشاااااات

یه مغازه هست فروشندش دختره . هر بار میرم میگههه جووون عشق من اومد 😂 میگه من عاشق چشاتم . کراش زده روم😂

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مغازه هست فروشندش دختره . هر بار میرم میگههه جووون عشق من اومد 😂 میگه من عاشق چشاتم . کراش زده ر ...

جووووووون

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
خوشگل من اره راس گفته من چی زشتم؟

نه قیافتتو دوس دارم خوشگل و نازه چهرت 🙃🙃🙂

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

بعضیاشون  ولی وقتی  عینکو درمی‌ارن ی آدم دیگن😬ی دوست داشتم می‌گفت هیچوقت درنمیارم من اصلا بدون عینک ندیده بودمش تا ی بار دیدم که چقد زیرچشاش داغون شده بودوگود بود،همینطورجای عینک روی دماغش😱

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
نه قیافتتو دوس دارم خوشگل و نازه چهرت 🙃🙃🙂

اره حرف همههه فقط نگفتی بیبی فیس 

تو هم همینطور نازییی من رو لبام کراش میزنن اصولااا وایسا

ارههههه یکی تو هم مطلومییییییییییی

عهههههه خیلیم خوبم .. 

اسی باکاربر انبه چ نوشابه هایی تحویل هم میدین عشقنممممم اینورم دریاب

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اسی باکاربر انبه چ نوشابه هایی تحویل هم میدین عشقنممممم اینورم دریاب

هاااد چیه زورت میادددد😂😂

خفهههه بابا

اگه بگم لباش شبیه لبای توعه باور میکنی؟😂