بچه ها نامزدی دختر خواهر شوهرمه تو تالار به ما نه زنگ زده نه کارت فرستاده برای عروسی فقط مادر شوهرم گفته بیان یه بارم رفته بودم خونشون گفت هنوز به شما زنگ نزده به نظرتون چیکار کنم شوهرمم میگه باید بریم دعوت کردن نمیخاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم هم مختاره بره ولی اگه رفت دیگه بعدا جوری از دماغش بکشم بیرون که هزاربار آرزو کنه کاش نمیرفت
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
ولی حتما بگید آدرس داری ؟؟ طرف کارت نده نمیتونست زنگ بزنه آدرس بده
😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات
من خودم برا عروسیم به عمه و خاله و دایی و عمو و بچه هاشون کارت ندادیم
یه ماه قبل که تاریخش مشخص شد همون موقع زنگ زدیم بهشون گفتیم فلان تاریخ عروسیه
از یه هفته قبلش خودشون اومدن...
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خب هیچی نگفتن اصلا اونا یه شهر دیگن لااقل زنگ میزدن
شاید انتظار داشته زنگ بزنی تبریک بگی یا تعارف کنی کمک نمیخوایید؟در کل ببین رابطه تون چطوریه،دوست هستید یا باهم رسمی؟ اگر دوست هستینکه برو ولی اگر رسمی هستین،باید دعوت میکرد
برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود