2777
2789
عنوان

بچه ها کسی تعبیر خواب بلده؟خواب سه قلو..

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 36 پست

خانوما منم چند وقت پیش خواب دیدم دوقلو دختر داشتم و اصرار داشتن بهشون چایی بدم

کسی میدونه ینی چی تعبیرش چیه

همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته گاهی اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از این اقا بپرس بلدن

این آقا داره سر ب سر ما‌میزاره 

از شماهم که هم اصل می‌خواد‌هم میگه خودتو معرفی‌گن

نینی یار تگ‌کردم

همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته گاهی اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

این آقا داره سر ب سر ما‌میزاره  از شماهم که هم اصل می‌خواد‌هم میگه خودتو معرفی‌گن نینی یار تگ ...

من متوجه نشدم این اصل چ بود فکر کردم خانمن حالا بیخیال تو هم جدیش نگیر حالا دیدی اخرش کاربریم میترکه😂

بچه کلا یعنی خبر خوش  خبر خوشی از ۳تا کار مهم بهت میرسه

راستش تو فکر خاستگارمم ک مدسروز رفتیم دیدیدمش با معرف دیشبم میگفتم خدایا خود زود برام روشن کن ک میخان یا ن و یه خابی چیزی ببینم..

تعبیر خواب بارداری و زایمان رسیدن به هدف و خواسته است!  دوستت زایمان کرده پس اون به خواسته هاش می رسه!  شما هم بچه ها رو بغل کرده بودی و شاد بودی پس از اون رسیدن له خواسته های دوستت نفع و خیر و خوبی هم به شما می رسه!  

بچه ها هم که زیبا بودند پس این اتفاقات شیرین و خواستنی هستند! 

یا ارحم الراحمین
تعبیر خواب بارداری و زایمان رسیدن به هدف و خواسته است!  دوستت زایمان کرده پس اون به خواسته هاش ...

اخه من با این دوستم خیلی کاری ندارم نمیدونم ان شاالله ک خیر باشه براش

دوستت خودتی ،زایمان کردن از یه غم فارغ شدنه اما سه عدد خوبی نیست تعبیرش جداییه ،جنسیت بچه ها رو نگفتی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من