2777
2789

شوهر من باید مرتب بهش بگی فلان کارو بکن 

چرا عایا ؟؟؟

واقعا خیلی خسته میشم هم بچه داری هم کار خونه 🙄😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من می خوابه پیشبند میذاره زیر سرش میخابه که صبح دنبالش نگرده شیش صبح بلند میشه پیشبند سریع میبنده میره سراغ کارای خونه تا شب بی وقفه غذا بذار زمین بساب مس بساب بچه بشور ظرف بشور 

منم دنبال پدیکور و مانیکور و امبره و سامبره اوووو نگم برات عزیزم

نه بابا کدوم مردی کار میکنه که توقع داری؟ الان شوهر من فقط مگه من مریض باشم بلند شه یه ظرفی بشوره اینجور مواقع غذا هم از بیرون میاد خلاص 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

بعد میگن وای دیگه برا زنش چی کار میکنه بیچاره پسرم🙄

والا بخدا مامانش فک میکرد کمکه منم میکنه وقتی اومد خونم دید کاری نمیکنه دعواش کرد گف پاشو یه حرکتی بکن شوهره منم انقد پرو و سیاست مدار میگ خانومم خودش زبر وزرنگه همه کار میکنه ایییییییی منووووووووو بگییییییییییییی کارد میزدییییی خونم در نمیومد 😭😭😭😭😭😭

بله شکر خدا خیلی کمک می‌کنه  البته مدیون خونوادشم. چون دیده خواهراش ومادرش کار خونه زیاد میکردن یه مقدار وسواس دارن   برا همین همسرم هم اینجوریه   وخیلی تو کارا کمک می‌کنه  وقتهایی که من نمی‌رسم یا درگیر بچه یا پخت غذا  یا بدور باشه مریض باشم   هر وقت خونه باشه کوتاهی نمیکنه  کلا ماه آخر بارداریم  هم کل خونه ریخته بیرون.سه هفته تمام تا فرداش که مرخص بشم  همچنان در حال خونه تکانی بود  های عکس می‌فرستاد  بهش میگفتم توروخدا بی خیال خونه شو به خدا تمیز شد دیگه😅البته به خاطر من اینکار میکرد چون مهمان راه دور هم میومد نمی‌خواست کسی عیب از خونه زندگیم پیدا کنه دیگه برا همین خونه تکانی عید ندارم 

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
والا بخدا مامانش فک میکرد کمکه منم میکنه وقتی اومد خونم دید کاری نمیکنه دعواش کرد گف پاشو یه حرکتی ب ...

بنظرم ازش کار بکش اونجوری هم جواب نمیده؟ مثلا بگی عزیزم بیا ظرفارو بشور یا امشب بیا دستپخت تورو بخوریم هوس کردم

بنظرم ازش کار بکش اونجوری هم جواب نمیده؟ مثلا بگی عزیزم بیا ظرفارو بشور یا امشب بیا دستپخت تورو بخور ...

ظرف هم اصلا همینجوریشم من بهش لیوان بدم از دستش میوفته میشکونه غذا هم اگ درست نکنم بگم تو بپز میگ بپوش بریم بیرون بخوریم 

خیلی تنبله باورت نمیشه بعضی موقعا من لباس تنش میکنم ویا میبرمش حموم میشورمش میارمش بیرون موهاشو خشک میکنم غذاشو میدم میبرم رو تخت میخابه اونوخ تازه ب کارای خودم و خونه میرسم البتع میزارم پای خستع بودنش روزی ۱۴ ساعت کار میکنه اما خب در کل کمکمم نمیکنه 😑🤭

ظرف هم اصلا همینجوریشم من بهش لیوان بدم از دستش میوفته میشکونه غذا هم اگ درست نکنم بگم تو بپز میگ بپ ...

واای چه زن خوبی هستی خوشبحالت انقد حوصله داری مثل بچه هواشو داری