2777
2789

من خواهر شوهرم با شوهرش  دیشب بد جوری دعوا کردن و زنگ زد ب مادرشوهرم . مادرشوهرمم ب من گفت بیا بریم اونجا تو یکم باهاش حرف بزن 

منو شوهرمو مادرشوهرم رفتیم خپاهر شوهرم خیلی بد و بیراه ب شوهرشو مادرشوهرش ک طبقه بالاشون زندگی میکنه گفت مادرشم شوهرشو پسرشو بیرون کرد رفتن ک دعوا بدتر نشه 

مادر شوهرمم طرف دامادشو گرفت چون خواهر شوهرم دست رو مادر شوهرش بلند کرده بود دعوا هم سر این بوده ک چرا قبض گازو نصفشو مادر شوهرش نداده 

حالا بگذریم من اونجا سکوت کردمو اصن دلم نمیخاست برم و با اصرار مادر شوهرم رفتم 

خواهر شوهرم خیلی فوش. های زشتی ب مادرشوهرش داد و اونم چیزی نگفت خداییش همش فقط میگفت خودتون مشکلتونو حل کنین و گریه میکرد و میگفت من از این خونه میرم منم فقط اخر بار ب خواهر شوعرم گفتم احترام بذار اونم گفت تو اگ جای  من بودی بدتر میکردی و تو فلانی و فلان 

گذشت تا امروز من رفتم خونه مادر شوهرم خواهر شوهرمم اومده بود دوباره باز بحث مادرشوهرشو اورد جلو و میگفت از خونه بیرونش میکنمو از این حرفا منم گفتم چرا زندگیتو گذاشتی رو حرفای مادر شوعرت بیخیال برات مهم نباشه باز دوبتره گفت مگ میشه مهم نباشه تو اگه بودی میفهمیدی برات حرف میزنن چیکار میکردی 

منم یاد یکسال پیش افتادم ک با یکی از اقواممون رفته بوده مسافرت اونجا کلی واسه من حرف زده و گفته شوهرش ذن ذلیله هر چی بگه انجام میده داداشم بدبخت شده و زنش زوره فامیلمون اومده بود بهم گفت ولی من ب خواهر شوهرم نگفته بودم تا امروز  منم گفتم من هیچوقتم چنین حرفی رو بهت نزدم چون مهم نبود برام ولی فک نکنین شما با من خیلی خوبین منم این حرفا رو میفهمم ولی ب روتون نمیارم تازه کلی حرفم ماپر شوهرم ب همستبه هاشون گفته بود ولی من دیگ بحثشو باز نکردم 

حالا اونروز فامیلمون گفت بین خودت بمونه ولی من  نتونستم 😭کلی حرف دیگه ام ب گوشم رسیده بود ولی هیچ وقت نمیگم اونا رو نمیدونم چی شد یدفعه حرصم گرفت از بس توهین کرد منم گفتم ولی تا من اینو گفتم خواهر شوهرمم گفت همون ک اومده اینو بهت گفته پیش من در مورد تو حرف میزنه و من بهش گفتم میخوام موهامو مث زنداداشم روشن کنم گفته ن تیره بهتره زنداداشت روشن کرده چون میذاره بیرون میخاد جلب توجه کنه 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

حالا چیکار کنم بنظرتون خودم. ب اون شخص  زنگ بزنم بگم من چنین حرفی رو گفتم بعدا از مادر شوهرم نشنوه 

خیلی خجالت کشیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا عروسی مثل خواهر شوهرت و نصیب گرگ بیابون نکنه🤲🤲🤲

اولا خیلی اروم بود ولی الان اصلا حریم سرش نمیشه وسواس داره ب مادر شوهرش میگفت نجسی 

مادر شوهرم دیشب خونش  رفت وایتکس بخوره از دستش اگ من جلوشو نگرفته بودم خورده بود خیلی بد شده 

اولا که نباید اصلا دخالت کنی تو میای جو رو آروم کنی اما اون بد برداشت میکنه !

دوما برگام از سلیطگی خاهرشوهرت ریخت!

دراخر هم من حرف خاهرشوهرتو باور دارم . امکان نداره توبشینی غیبت کنی اون یکی مشارکت نکنه ولی غیبت طولانی بشه .حدسم میگه خاهر شوهروفامیلشون باهم کلییی صحفه گذاشتن پشتت..

تو روند رابطه با هردوشون تجدید نظر کن

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

اون طرف کیه؟

اگه جزوه افراد درجه۱ یا ۲باشه ک دهنت سرویسه خدایی ولی اگه دوره مهم نیست

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
اگ ب گوش فامیلمون رسید چی بگم بهش 

هیچی بگو با آبجی حرف می‌زدیم گفت توپشت من اینارو گفتی ...

بعدم خیلی عقلت کمه اگر بخای بااون آدم دورو وسحن چین و وبهم زن بازم صحبت کنیم محل بدی بعش

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
اولا که نباید اصلا دخالت کنی تو میای جو رو آروم کنی اما اون بد برداشت میکنه ! دوما برگام از سلیطگی ...

نمیدونم اخه خواهر شوهرم دورغگو هم هست تا الان بعضی چیزارو بهم دروغ گفته و وقتی اومدم ثابت کنم بهش گفته ک ن من چنین حرفی نزدم