2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 50 پست
حرفاش رفتارش حتی لباسش تورو محو خودش میکنه

وقتی بهت توجه می‌کنه بیشتر بهش وابسته میشی ولی بعضی وقتا ک‌ از کسی ک دوستش داره حرف میزنه قلبت تیکه تیکه میشه

یک آرمی :)) (قدمت ۹ ساله)🌚🫂🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمونش فراموشیه برا من پیش اومد اخرش با یکی ازدواج کرد محل سگم نمیزاره بهت😐💔 ولش کن باید فرام ...

آخه میدونی الان دوسال شده فرض کن با همه وجودش دوسش داشتی اشک ریختی هر روز و هر شب ب فکرش بودی دلتنگ بودی منتظر شدی و ... بخدا سخته فراموش کردن 

بده با اینکه میدونی یکی دیگه رو دوست داره ولی همچنان داری بهش وابسته میشی و اونم باهات مثل ی دوست رف ...

درسته 

از یه چیزی ک ناراحتم اینه ک هیچوقت نتونست بفهمه چقدر دوسش داشتم

پسری ک من دوسش داشتم خودش میخواست باهام بمونه اما علاقه نداشت حس میکردم دنبال رابطه موقته و دست ب کارایی میزد ک من قبولشون نداشتم واسه همین خودم پاپس کشیدم 

درسته  از یه چیزی ک ناراحتم اینه ک هیچوقت نتونست بفهمه چقدر دوسش داشتم پسری ک من دوسش داشتم خ ...

خوب کاری کردی هیچوقت ت عشق یک طرفه ک اذیت میشی نمون آخرش خیلی بده سعی کن فراموشش کنی خیلی سخته فراموش کردن ولی باید بکنی :))

یک آرمی :)) (قدمت ۹ ساله)🌚🫂🥲
من  فکر کنم یکی دیگرو دوست داره از رفتاراش مشخصه

اصلا همش میگم چرا عاشقش شدم کاش لااقل نمیدیدمش 

اصلا چرا اون منو نمیخواد چرا بعضی وقتا اینجور اتفاقا پیش میاد توی زندگی آدم 

۱۸ اما هیجان نیست  برام ثابت شدس

عزیزم حتی اگه ثابت شده باشه با این سن کم خودت درگیر عشق یکطرفه نکن جوونیتو نزار . کیس های بهتری پیدا میشن و بالاخره زندگی دیگه 

اما اگر میبینی ارزش داره برات بازم تلاش کن نشد رها کن

وقتی بهت توجه می‌کنه بیشتر بهش وابسته میشی ولی بعضی وقتا ک‌ از کسی ک دوستش داره حرف میزنه قلبت تیکه ...

توام خودتو بزنی ب نفهمیدن و حرفاشو تاید کنی بگی اره💔

بدتر از اون میدونی چیه

طرفتم دوست داشته باشه بخاطر تو با کسی ازدواج نکنه

دورغ بگن ک تو بایکی دیگ هستی ولت کنه

با حس انتظار بهت نگا کنه ک چرا منو ول کردی ولی تو دل تو غوقاس کاش میشد بفهمی بهت دورغ گفتن  گول حرفای دیگ خورده  تو چشم انتظار هر دوتون دلتون خون

اون رفته با یکی دیگ ولی فکر دلش پیش تووو 💔💔💔💔اینا درده  فک میکنی خودتو بکشی ولی ابروی خانوادت در خطره میای زندگی کنی  ولی نمیتونی

هزارررررررربارررررررررررر روزی هزاررررر بار میمیری زنده میشی لعنت میفرسی ب قسمتت

دوسه بار خواستم فراموش کنم نمیشه ک نمیشه بدجوری دلبستم 

شرایط بسنج اگر درست نشد باید دل بکنی 

دل کندن درد داره ولی بخشی از زندگی هست همه تو زندگی مجبورن از چیزایی دل بکنم پس قوی باش