2777
2789
عنوان

خیلی دلم سوخت براش😢😢

217 بازدید | 17 پست

یکی از آشناهامون بعد از ۱۰ سال(تقریبا)بچه دار شد..بچه اش ۹ ماهش بود اول گوشاش عفونت کرد بستری شد و عفونت وارد خونش شد و فوت کرد

مادر بزرگش میگفت بعد فوت بچه پدرش رفته یه وانت آورده تمام سیسمونی و وسایل بچشو ریخته تو وانت رفته تو بیابون آتیششون زده

قلبم آتیش گرفت واسش🥲🥲

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت شدم ،خدا بهشون صبر بده🥺

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

واییی دعا کن براش

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

چیزی وجود داره به نام پرورشگاه

وقتی خدا صلاح ندیده بچه دار شی 

میتونی دل بقیه بچه هارو شاد کنی و خودتم شاد شی 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خدا هم به این پدر مادر صبر بده 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الهی 💔💔

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چیزی وجود داره به نام پرورشگاه وقتی خدا صلاح ندیده بچه دار شی  میتونی دل بقیه بچه هارو شاد کن ...

والا با این سخت گیری ها آدم خسته میشه از این راه..داداش من چند سال رفت دنبالش آخر پشیمون شد

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

والا با این سخت گیری ها آدم خسته میشه از این راه..داداش من چند سال رفت دنبالش آخر پشیمون شد

خیلی از شرایطم برداشته شد مثلا همین خونه به نام کردن

خیلی ناراحت شدم ،خدا بهشون صبر بده🥺

میگفت حتی فرش اتاقش رو تمام لباس هاشو اسباب بازیاشو همه رو جمع کرده برده

خیلی از شرایطم برداشته شد مثلا همین خونه به نام کردن

اون موقع داداشم رفت این شرط بود

اون موقع داداشم رفت این شرط بود

داداشتون بچه دار نشده هنوز؟

داداشتون بچه دار نشده هنوز؟

نه متاسفانه..۱۳‌ساله