2777
2789
سلام دوستان دخترم دو سال و دو ماهشه خونه مادرشوهرم می زارمش از نه ماهگی خیلی هم با اونها رابطه ی خوبی داره ولی صبحها که میزارم بدجوری گریه و جیغ می زنه میگه نرو طوری که جیگرم آتیش می گیره هی هم داره بدتر میشه به نظر خودم استرس جدایش داره خیلی بیشتر میشه تازه من ساعت کاریم خوبه و دو نیم از خونه مادرشوهرم ورش میدارم چیکار کنم کسی راه حلی نداره لطفا؟
منم شرایط شما رو دارم. منتها از مادرشوهرم خواهش کردم شبها آخر وقت یا صبح خیلی زود میاد خونمون که نخوام بچه رو از خواب بیدار کنم تا ببرمش خونه اونا. بنده خدا مادرشوهرم خیلی خوبه. خدا خیرش بده. الان دیگه بدون اینکه بچه بیدار بشه میام اداره طبعا اونم نمی بینه که بخواد جیغ بزنه. تا 11 میخوابه. منم تا 3 میرسم خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من اصلا نمی تونم اینکار رو بکنم همین که مادرشوهرم صبح از خوابش می زنه و بچه ام رو میگیره البته بعدش با هم تا ده صبح می خوابن ولی همونم خیلیه واسم اما با این جیغ و دادهاش هم خودش رو داره اذیت می کنه هم اونها رو هم من و شوهرم رو
راستش منم از مادرشوهرم نخواستم اون انقدر آدم خوبیه که خودش بهم گفت: مادر نمیخواد بچه رو زابه راه کنی من میام پیشش منم از خدا خواسته البته یه روزایی با تمام این تفاصیل، از خواب بیدار میشه و پشتم گریه میکنه دقیقا منم حس شما رو دارم تو اون روزا که چه مادر بدی هستم!!!! تمام نکات ایمنی رو رعایت میکنیم که بچه موقع رفتن من بیدار نشه... چاره ای نیست