2777
2789

من‌اگه‌اینهمه‌خرج‌میکردم‌دوتاشکلات‌باچایی‌باهم‌میخوردیم‌بقیشو‌میریختم‌تومشما‌میاوردم‌خونه‌خودم‌باچایی‌بخورم‌😬نمیدادم‌ببره‌خودمو‌میزدم‌به‌اون‌راه😂😂😂🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چارمیشو خدش گف ک ۴تومن خرج برداشته😐🍃😂

ن عزیزم کلا همه باهمنزدیک ۴تومن شده بقیه باکس هوبی رو نمیدونم دقیق چقد شده بقیه رو میدونم دیگ هرچی موند میشه هزینه باکس هوبی

واقعا شوهرت از این همه شکلات استقبال می‌کنه 

خیلی زیاد اصن باورش نمیشد هنگ کزده بود فک کرده بودمیز یکی دیگس بهش گفتم اینجا بشینیم گف عزیزم اینجا اخه مال مردمه هی گفتم ن جدی گفتم بشینیم همینجا تادوزاریش افتاد

خیلی زیاد اصن باورش نمیشد هنگ کزده بود فک کرده بودمیز یکی دیگس بهش گفتم اینجا بشینیم گف عزیزم اینجا ...

حس خوبی گرفتم از این پستت 

زندگیتون پر از لحظات عاشقونه❤️

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

منم نامزد که بودیم از این کارا میکردم کلی خرج میکردم وقت میزاشتم الان فهمیدم چقدر خر بودم .الان یه ج ...

اتفاقا منم میگم زن نازه و مرد نیاز.عزیزم نمیگم هیچکاری نکن ولی خیلی هم خودتو توی دردسرننداز.امیدوارم نامزد شمااینطوری نباشه اما مثلا خدای نکرده ممکنه بگه این خانم انگارخیلی منو میخواد و میخواد هرطوری شده من بگیرمش(البته عامیانه گفتم قصد بدی ندارم.ولی واقعا بعضی ازپسرااینطورین)یااینکه ازدواجم ک بکنین بدعادت میشه و این هدایا و تدارکات رو وظیفه ی شمامیدونه ن لطفتون.بعداگه بخواهین برای مناسبات بعدی خیلی خودتونو توی دردسرنندازین،و یه هدیه ی ساده بگیرین یاحتی نگیرین،هم خودتون اذیت میشین هم اون اقا.خودتون ،چون حس میکنین زشته و براش کم گذاشتین .ایشون ،چون دیگه توقعشون ازتون بالا رفته و بدعادت شدن.بیشتر،مرد باید برای ب دست اوردن دل خانم،تلاش کنه.اینطوری هم بیشترقدرش رو میدونه