2777
2789

خیلی حالم بده بچها نمیدونم چی بگم۲۳سالمه ۵ ماه اقدام به بارداری داشتم نشدم این ماه درمان جدیم برای بارداری شروع میشه برا خودم ناراحت نیستم برا همسرم ناراحتم چیزی نمیگه هوامو داره ولی خب میدونم بچه میخواد اخه داداش کوچیکترش بچه دار شدن توروخدا وقتی با خدا حرف میزنید یا نماز میخونید برای منم دعا کنید 

۵ماه که چیزی نیس عجله نکن

بعدشم جفتتون برید دکتر اگ مشکلی دارین رفع کنین زودتر نتیجه بگیرید

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چبزی نگو عزیزم ۵ ناه که نشد عدم بارداراری یا نازایی من دوتا بچه دارم برا هرکدوم ۷یا ۸ ماه اقدام داشتیم

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
۵ماه که چیزی نیس عجله نکن بعدشم جفتتون برید دکتر اگ مشکلی دارین رفع کنین زودتر نتیجه بگیرید

الان دیگه نازایی مفهومی نداره از همه جای دنیا دارن میان ایران درمان میشن میرن نگران نباش

من تازه بچه دار شدم. ۳۲سالمه

اصلا نمیخواستم. اطرافیان کشتنم از حرف! حتی بهم رسوندن ک نازا هستم!! در حالی ک دوتا سقط کردم چون واقعا شرایطشو نداشتم. ب کسی چ ربطی داده چرا میاری یا نمیاری. اجازه نده دخالت کنن تو این موارد و نذار رو تو اثر بذاره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.