2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179384 بازدید | 1505 پست
به نظرم به روشون نیار عزیزم. وقتی استرس اینو دارن برای آسیاب اگر باهاشون بحث کنی همین مقدار هم دیگه ...

خوب نمیشه بعد ظهر ها میرم کلاس و یا خونه مامانم حس میکنم تو خونمم اختیار دار نیستم حریم شخصی ندارم 

دخترم تمام زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت مقصره بگو بهش که احساس میکنم من نیستم خونه کسی کمد و وسایلمو دس میزنه با احترام مادرشوهرت بسیا ...

درسته اگه نتوستی ب مادرشوهره بگه ب شوهرش اول اینو بگه اگه انکار وویسو نشونش بده البته قبلش وویسو برای یکی دیگه بفرسته تا پاک نکنه.

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
شوهرت مقصره بگو بهش که احساس میکنم من نیستم خونه کسی کمد و وسایلمو دس میزنه با احترام مادرشوهرت بسیا ...

خیلی بی شخصیته به قرآن خستم کرده با این کارهاش الانم که اینو فهمیدم بریدم به خدا میاد تو خونم 

دخترم تمام زندگیم 
چه جوری بگم فهمیدم لو میرم 

بنظرم الکی برو از آسیابت استفاده کن و بگو این چرا اینجوری شده، خوب کار نمیکنه، سالم بود قبلا

یروز دیگه برو سر وسایلت ب شوهرت بگو تو رفتی سر کمد؟ اگه گفت نه بگو انگار بهم ریخته شده قبلا ایننوری نبود

بدار خود شوهرت مدیریت کنه، درضمن ندار بفهمن گوشی گذاشتی و فهمیدی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خوب نمیشه بعد ظهر ها میرم کلاس و یا خونه مامانم حس میکنم تو خونمم اختیار دار نیستم حریم شخصی ندارم&n ...

حس نکن واقعا هم اختیار دار نیستی با این اوضاع😑

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
چه جوری بگم فهمیدم لو میرم 

نگو فیلم گرفتم فقط بگو حسام بهم دروغ نمیگه من این حسو دارم و هرچی هم میخوام خودمو توجیه کنم نمیتونم. بگو حس امنیت و راحتی ندارم حتی وقتی لباس چرکمو تو حموم میذارم حس میکنم یکی پشت سرم میاد میبینه روانم ب هم ریخته. چون منم همین وضع تو رو داشتم میرفتم سرکار خونه خالی بود میومدن لوازم برقیامو میبردن ی بارم یکیشو شیکوندن من درو ی قفله میکنم اونا دو قفله کلید موقع خونه ساختن پیششون مونده بود تا با ترفند کلیدو گرفتم و پس ندادم گفتم گم شد. واقعا ذهنم اروم نبود حتی صبح میخواستم برم پتومو جمع میکردم میگفتم نیاد ببینه 

وای خیلی بدعه ادم حس خیلی بدی پیدا میکنه یکی بره سر وسایلش به نظرم شوهرت باید بگه توهرچی بگی بدتر میکنه مادرشوهرت 

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
درسته اگه نتوستی ب مادرشوهره بگه ب شوهرش اول اینو بگه اگه انکار وویسو نشونش بده البته قبلش وویسو برا ...

نه اصلا نمیتونم اونها همین طوری باهام مشکل دارن و دونبال بانه مادر شوهرم دنبال زن صیغه ای برای شوهرم اگه نشون بدم که تمومه نمیتونم بهم بد بین میشه شوهرم 

دخترم تمام زندگیم 

ب مادر شوهرت بگو میخوام دوربین نصب کنم .بگو حس میکنم وقتی نیستم وسایلم دست میخوره .

میتونی الکی بگی دوربین فیلمبردار ی کوچیک گرفتی نصب کردی شاید ترسید دیگه نیومد .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
خوب نمیشه بعد ظهر ها میرم کلاس و یا خونه مامانم حس میکنم تو خونمم اختیار دار نیستم حریم شخصی ندارم&n ...

بعد از ظهرا هم میان؟ یا فقط صبح ها میان؟ به آیات قرآن اعتقاد دارن؟ یک روایت قرآنی یا حدیث بذارید اگر معتقدند و بچسبونید روی در یخچال و کابینت. هم احترام تون حفظ میشه هم خودشون متوجه میشن هم با کسی بحث نکردید تا بهتون بی احترامی بشه 

اصلااامستقیم نگوکه میدونی میادخونت.فقط یه گوشه وکنایه هایی به شوهرت بزن که دوهزاریش بیفته ک مثلابوبردی ک مادرش میادمیگرده

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸