2777
2789

دخترم ۴ سال و ۵ ماهشه، امروز صبح روی مدفوعش خون بود، چون یه بار دیگه حدودا یک سال و نیم پیش اینجوری شده بود و دکتر گفته بود اگه یه بار باشه اشکال نداره منم قکر کردم حتما مثل دفعه پیش یه باره و اشکال نداره اما حدود یه ساعت پیش دوباره رفت دستشویی و بعد مدفوعش دوباره خون ریخت ازش، شما دوستانم تجربه ای دارید تا فردا که برم دکتر؟ دارم دق میکنم 😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبوست نداشت قبلش؟!زیاد به خودش فشار نیاورد؟!خون روشن جدا از مدفوع معمولا به خاطر شقاق یا بواسیر

نه عزیزم، مدفوع صبحش متوسطه، نه اسهاله و نه یبوست، الان یه خورده زور زد تا اومد اما زخمی روی مقعدش نیست

نه عزیزم، مدفوع صبحش متوسطه، نه اسهاله و نه یبوست، الان یه خورده زور زد تا اومد اما زخمی روی مقعدش ن ...

عزیزم الان سرچ کردم نوشته بود بروفن دوز بالا بیشتر از سه دوره میتونه باعث خونریزی بشه دیگه بهش نده تا دکترم نظر بده ولی نگران نباش اصلا خونریزی وقتی نگران کننده اس که زیاد و داخل مدفوع باشه

proud femenist  
عزیزم الان سرچ کردم نوشته بود بروفن دوز بالا بیشتر از سه دوره میتونه باعث خونریزی بشه دیگه بهش نده ت ...

ای جااانم ممنونم مهررربون که برام وقت گذاشتی و سرچ کردی، واقعا نمیدونستم، شایدم بخاطر بروفنه، چشم دیگه نمیدم بهش تا ببرمش دکتر