2777
2789
عنوان

میشه فیلم ترسناک مثل احضار معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 38 پست
میشه اگه اشکال نداره دلیلشم❤️ بگید چون من آدم نترسی هستم خیلی روم تاثیر نداره

من خودم همیشه از این فیلم ها فراریم جایی شنیدم گفتن که روی روح انسان اثر خیلی بدی داره و زبونم لال نهایت آدم تمایل به خودکشی پیدا میکنه دور از جونت گلم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم همیشه از این فیلم ها فراریم جایی شنیدم گفتن که روی روح انسان اثر خیلی بدی داره و زبونم لال ن ...

ببخشید چون پرسیدی گفتم... همه ما انسانیم روح داریم و روح با رفتن به طبیعت دیدن گل و درخت ... شنیدن صدای پرنده و آهنگ شاد فیلم شاد جلا پیدا می کنه ...

من خودم همیشه از این فیلم ها فراریم جایی شنیدم گفتن که روی روح انسان اثر خیلی بدی داره و زبونم لال ن ...

مممنونم که گفتید😘

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

جنگیر 1973

وحشت در امیتی ویل

جنگیری امیلی رز

جن زدگی در کنتیکت

جنزده آمریکایی

از شر شیطان نجاتمان ده

تسخیر 2012

امیتی ویل بیداری

جنگیری هانا کریس

کالبد شکافی جین دو

وینچستر

دروازه شیطان

جنگیری مولی هارتلی

تشریفات مذهبی

طعمه شیطان

رنجور

بقیش ارزش دیدن ندارن چرتن

وای اگه اینجوری بود که ما خانوادگی مادر و برادر و خاله و دایی و دختر خاله و پسر خاله ها تا بچه دائیها باید خودکشی میکردیم که 😂😅