2777
2789

کسی که به شدت دوسش دارم ولی خب پنهانی یه عکس گذاشته پروفش یه شعره 

قصه به هر که می‌برم فایده‌ای نمی‌دهد
مشکل درد عشق را حل نکند مهندسی

این شعر معنیش چیه؟؟؟؟؟

یعنی شکست عشقی و ایناست

بعد بیوش نوشته ای که رفته با خود

اصلا نمی‌فهمم اصلا بش نمیاد که اصلا وارد رابطه بوده باشه بعد شکست خورده باشه اصلا نمی‌فهمم

با اینکه با خودم کار کرده بودم که سعی کنم طرف را یادم بره ولی نتونستم پروفش را که دیدم حالم بد شد انگار دارن قلبم را فشار میدن اصلا اعصاب و روانم ریخت بهم 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

دقیقا همونیه که متوجه شدی

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره شکست عشقی خورده

سعی کن فراموشش کنی

ببین حتی اگه بهش برسی هم اون به یاد قبلیس

خودتو بدبخت نکن 

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

خب احتمالا به کسی حسی چیزی داشته فایده ای نکرده

یا الکی گذاشته پروفو برای رد کردن کسی

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟    
اره شکست عشقی خورده سعی کن فراموشش کنی ببین حتی اگه بهش برسی هم اون به یاد قبلیس خودتو بدبخت نکن& ...

کاش میتونستم دلم میخواد تلاش هم میکنم ولی انگار نه انگار میبینمش دلم ضعف میره

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
خب احتمالا به کسی حسی چیزی داشته فایده ای نکرده یا الکی گذاشته پروفو برای رد کردن کسی

کاشکی اینکه فکر میکنم ناراحته می‌کشه منو 

با اینکه خیلی اذیتم می‌کنه 

کاش اینقدر اعتماد به نفس داشتم ازش بپرسم

معنیشو درست متوجه شدی 

کاش درست متوجه نمی‌شدم کاش نفهم بودم و معنیش این نمیشد

کاشکی اینکه فکر میکنم ناراحته می‌کشه منو  با اینکه خیلی اذیتم می‌کنه  کاش اینقدر اعتماد ...

حستو درک میکنم وحشتناکه

من حتی به طرف هم گاهی پیام دادم ولی سربسته جواب داده و بدتر خورده تو برجکم😐

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟    
یکی دیگه رو دوست داره

آخه چرا باید یکی دیگه را دوست داشته باشه هی

کاش میتونستم دلم میخواد تلاش هم میکنم ولی انگار نه انگار میبینمش دلم ضعف میره

سعی کن بیشتر خودتو سرگرم کنی

برو خرید 

سفر

کلاسایی ک دوست داری 

خلاصه سر خودتو شلوغ کن

مدیتیشن و موسیقی و کتاب میتونه کمکت کنه

اصلا برو باشگاه یا پیاده روی 

سعی کن بیشتر خودتو دوست داشته باشی

اینو بدون خدا اگه بخواد و به صلاحت باشه میشه که برسی بهش

اگرم ن که خدا بهتر میدونه

بسپر به خدا و خودتو سرگرم کن عزیزم

برات بهترینا رو ارزو میکنم جانم

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
سعی کن بیشتر خودتو سرگرم کنی برو خرید  سفر کلاسایی ک دوست داری  خلاصه سر خودتو شلوغ کن ...

مرسی عزیزم 

سرم واقعا شلوغه اینقدر شلوغ که وقت سر خاروندن هم ندارم ولی بازم فکرم درگیره 

انشاالله هر چی کرمشه