2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه حرکت باحال 🥺❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 46 پست
اسی میشه بگی چرا یهو درس رو ول کردی ؟؟

چون تا ۳ اسفند ک‌ کرونا اومد داشتم میخوندم پانسیون مطالعاتی میخوندم چون خونه سازی داشتیم کرونا اومد و پانسیون تعطیل شد و من ۵ ماه بعدش تا کنکور نتونسم یه کلمه هم بخونم رتبم افتضاح دیگ دست و دلم به درس نرفت و با همسرم ازدواج کردم 

اسم درس میومد بغض میکردم الانم با حمایت همسرم دارم میخونم ناراحت میشد من بیشتر موقع ها حالم خوب نبود ولی الان خیلی خوبم ک دارم مسیرمو ادامه میدم❤️

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفق میشی تمام فکرت درس باشه وقتت رو تو نی نی سایت هدر نده دختر    

تو گوشیم هیچی ندارم نینی سایت هم بخاطر خیلی از سوالام نصب کردم واقعا خوب بود ولی به ذرره👌🏻دارع وقتمو میگیره باید ی فکری کنم 

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
رتبه دو کنکور تجربی دو سه سال پیش ی پسری بود که برق شریف میخواند سال چهارم بود تصمیم گرفت بره تجربی ...

واقعا چقدر خوب خیلی شیرینه آدم نتیجه تلاششو ببینه انشالله ک امسال دلم شاد بشه بلخره❤️

چون تا ۳ اسفند ک‌ کرونا اومد داشتم میخوندم پانسیون مطالعاتی میخوندم چون خونه سازی داشتیم کرونا اومد ...

بدشانسی اوردی 

ولی خوش شانسی اینکه شوهر بامعرفتی گیرت اومده که دوست داره پیشرفت کنی 

اره مطمئنم میتونی  حسم اینه چون قبلا درسخون بودی الانم میتونی دقیقا مثل من

شما چه رشته ای میخونی؟؟ مرسی تز قوت قلبت❤️

بدشانسی اوردی  ولی خوش شانسی اینکه شوهر بامعرفتی گیرت اومده که دوست داره پیشرفت کنی

اهوم بهم میگه تو قسمتت از اول امسال بود ک دکتر بشی حرفاش امیدوار کنندست انشالله که واقعا اتفاق بیفته❤️

به نظر من حتما بخون به کسایی که امیدشون رو از دست نمیدم و راهی که دوست دارن رو پیگیر میشن حس خیلی خو ...

مرسی ازت عزیزم انشالله ❤️

شما چه رشته ای میخونی؟؟ مرسی تز قوت قلبت❤️

دندانپزشکی

شوخیدم من درسم عالی بود ولی بخاطر عشقم دانشگاه نرفتم ولی میخام بخونم اگ خداخاست دندون هدفمه

عضو گروه نارنجی🔶وزن شروع:68        وزن هدف:50    وزن فعلی :65/5      تاریخ شروع:3ژانویه 
حسم اینکه حیف فرصتی که از دست دادی  به تلاشت بستگی داره و همکاری شوهرت که به هدفت برسی همینطور ...

همسرم همه جوره هوامو داره زنگ میزنه اگ مثلا زیر ۸ ساعت نخونده باشم کلی دعوام میکنه با اینک خودش از ته قلبش دوس نداره پزشکی برم چون شرایط زندگیمون یخورده سخت میشه 

بیشتر از خودش خجالت میکشم ک قبول نشم جون‌واقعا بیشتر از من حواسش هست😔❤️

دندانپزشکی شوخیدم من درسم عالی بود ولی بخاطر عشقم دانشگاه نرفتم ولی میخام بخونم اگ خداخاست دندون هد ...

انشالله که به آرزوی دلت برسی امشب دلم یطوریه هم برای تو هم خودم دعا میکنم ک به هدفمون برسیم انشالله ک قبول میکنه خدا دعامو🙂❤️

انشالله که به آرزوی دلت برسی امشب دلم یطوریه هم برای تو هم خودم دعا میکنم ک به هدفمون برسیم انشالله ...

مرسی عزیزم انشالله توهم رشته مورد علاقتو بیاری

عضو گروه نارنجی🔶وزن شروع:68        وزن هدف:50    وزن فعلی :65/5      تاریخ شروع:3ژانویه 
میشه برا منم دعا کنییی    

حتما عزیزم انشالله به آرزوهای تو دلت یکی یکی برسی ❤️❤️