2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه حرکت باحال 🥺❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اگه واقعا تهران تیزهوشانی بودی ببین رد خور نداره جواب میگیری اینا با تک تک سلولام بهت میگم تو ...

کلا ی ترسی تو دلمه اگه نشه چی‌من توانمو دار میزارم گفتم شاید با تاپیک گذاشتن دلم آروم بگیره 

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
قطعا میشه..امکان نداره که ادم نتیجه ی تلاش وزحمتاشو نبینیه    

اهوم مرسی از نظرت❤️❤️❤️

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
اصلا اهمیت نده بقیه چی میگن خودت چی میخوای اینو بچسب دختر بخون وقتی نتیجه داد به همه بگو  از ...

پزشکی‌میخام اهوم بهترین کار اهمیت ندادنه واقعا سعی میکنم فکر نکنم به اطرافیان❤️

آره میشه ما یه همسایه داریم چهارسال پشت کنکور بود ولی الان پرستاره خودش برای خودش ماشین خرید 

اهوم چه خوب ک به هدفش رسید من پزشکی‌میخام🥲❤️

همسن خودمی پس چرا نده عزیزم؟ البته تاحد قابل توجهی درسارو یادت نیس ولی بزنی پشتش از خیلیا سرتری

از مرداد شروع کردم دارم میخونم اره واقعا خیلی سخت بود همه جی یادم رفته بود ولی تلاشمو بیشتر کردم

کلا ی ترسی تو دلمه اگه نشه چی‌من توانمو دار میزارم گفتم شاید با تاپیک گذاشتن دلم آروم بگیره 

رتبه دو کنکور تجربی دو سه سال پیش ی پسری بود که برق شریف میخواند سال چهارم بود تصمیم گرفت بره تجربی کنکور بده چندماهه شد رتبه دو من مطمئنم تو اگه تجربی هستی پزشکیم میاری یا تهران رشته های عالی شک نکن کنکور فقط خواستنه و یکم پایه قوی که تو داری فقط ناامید نباش من سال اول ۷۰۰۰شدم سال دوم ۱۵۰