گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم. .........
ما تازه کاغذ دیواری کردیم نصاب گفت با دستمال نم دار میشه تمیز کرد
یعنی هیچی ریکا و تاید و اینا نمیخواد
آخه کاغذ دیواریارو دستمال کشیدم انگار فقط گردو خاک نیس فکر کنم یکمی چربی دوده و اینا هم هست
گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم. .........
از کجا بفهمم مال من ازون مدله که میشه تمیزش کرد یا نه؟
ببخشید من نتونستم حساب کنم .. مثلا 200 باشه رولي 6 متر در سه متر چقدر میشه ؟ ببخشید شما رو ب ...
۶در۳ عزیزم میشه ۱۸ متر دیوار شما اگه ۸تا رول پنجاه سانتی در عرض پنج متر بگیری میشه ۲۰ متر کاغذ دیواری هر رولی ۲۰۰باشه هشتا میشه ۱۶۰۰ هشتا ۷۰هزار هم نصبش میشه ۵۶۰هم میشه نصبش کلا میشه ۲۱۶۰تومن البته قیمت نصب کردن هر شهر فرق داره باید زنگ بزنین از نصاب بپرسین