2777
2789

من اهل خوی هستم زلزله ک لحظه ب لحظه میاد 

الان خواهرم تماس گرفت گفت زلزله رفته روستای اونا 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز اومده بود امروزو نمی دونم تاپیک زلزله هم تعلیق داره بهتره نزنید دیروز دیدم تو تاپیک ای نی نی یار شب

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
عزیزم اوضاعتون چطوره؟ب ثبات رسیدین؟وضعیت تغڋیه و اسکانتون چطوره؟

اسکان خوبه البته برای ما ک زودتر گرفتیم خوبه بعضیا نمیتونن اسکان پیدا کنم 

چی بگم از لحاظ تغذیه ک ممکنه تعلیق بشم 😔فقط چند روز اول بهتر بود 

البته بربهضیا جاها خیلیییییی خوب میرسن بربعضیا کمپ ها اصلااااا نمی‌رسن 

مدیریت ضعیفه خیلییی 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
من اهل خوی هستم زلزله ک لحظه ب لحظه میاد  الان خواهرم تماس گرفت گفت زلزله رفته روستای اونا&nbs ...

یعنی هنوزم داره اونجا میلرزه؟ خدا رحم کنه 😢

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
یعنی هنوزم داره اونجا میلرزه؟ خدا رحم کنه 😢

ارع بابا آدم  نمیتونم ی سرویس بره چه برسه ب حموم 

عصر رفتم حموم کنم بعد از یک هفته خونه برادرم کلا دو دقیقه حمومم طول کشید چون زلزله نیومد میترسیدم هوا هم سرده سردرد شدم سوینوزیت دارم

اسکان خوبه البته برای ما ک زودتر گرفتیم خوبه بعضیا نمیتونن اسکان پیدا کنم  چی بگم از لحاظ تغذی ...

فدات شم بلا ازتون دور باشه،قلب من باشماس،ازپیج شاهین صمدپور دنبال میکنم ،الهی هرچه سریعتر به وضعیت نرمال برسین،کمکای مردمی اگه به دستتون برسه خیلی وضعیت خوب میشه

فدات شم بلا ازتون دور باشه،قلب من باشماس،ازپیج شاهین صمدپور دنبال میکنم ،الهی هرچه سریعتر به وضعیت ن ...

میشه پیچ شاهین صمد پور بهم بدیدچون واقعا کمپ ما نیاز برکمک داره 

فدات شم بلا ازتون دور باشه،قلب من باشماس،ازپیج شاهین صمدپور دنبال میکنم ،الهی هرچه سریعتر به وضعیت ن ...

مردم کمک می‌کنه دولت هو کمک می‌کنه اما ب بعضیا جاها نمی‌رسه