دریا888 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 467 عنوان هوس های بارداری 145 بازدید | 13 پست باردارم. دکترم گفته چیزای شیرین کمتر بخور.سونوی آخرم مایع دور جنین ۱۹ cm بود. البته قندم خدا رو شکر نرماله.الان نتونستم طاقت بیارم دو تا شکلات کاکائویی خوردم.چقدر سخته مقاومت کردن🥺دوستان با دلایل پاکتون دعا کنید سونوی بعدی همه چیز نرمال باشه. نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓 1401/11/20 | 20:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریا888 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 467 تو هم واسه ما اقدامی ها دعا کن إن شا الله به زودی خدا نی نی های سالم و ناز بهتون ببخشه عزیزم💚 نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓
دریا888 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 467 ایشالا نرماله ممنون عزیزم نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓
atabizemestoon عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5715 ان شاالله که خوبه یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
دریا888 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 467 ان شاالله که خوبه ممنون عزیزم.إن شا الله نی نی تون رو به سلامتی دنیا بیارید💚 نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓
دریا888 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 467 عزیزم مگه ۱۹ کم یا زیاد هست؟ گفتن طبیعیه ولی لب مرزه یه مقدار نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓
atabizemestoon عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5715 ممنون عزیزم.إن شا الله نی نی تون رو به سلامتی دنیا بیارید💚 همچنین عزیزم آب و مایعات زیاد بخور برای مایع دور جنین خوبه یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
دریا888 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 467 همچنین عزیزم آب و مایعات زیاد بخور برای مایع دور جنین خوبه ممنون عزیزم🙏 نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓
manmahihastam عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 2983 گفتن طبیعیه ولی لب مرزه یه مقدار ببخشید باز سوال میپرسم ،لب مرز کم یا زیاد؟ چقدر دوستت دارم خدا
دریا888 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 467 ببخشید باز سوال میپرسم ،لب مرز کم یا زیاد؟ لب مرز زیاد نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓
manmahihastam عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 2983 لب مرز زیاد انشالله که چیزی نیست عزیزم.امیدوارم که به زودی قشنگت رو بغل بگیری.منم اتفاقا جنینم خیلی تحرک داشت دکترم بهم گفت شیرینی جات رو حذف کنم چون ممکنه بند ناف بپیچه دور گردنش.منم الان یک هفتهای هست هیچ چیز شیرینی نخوردم دلم پر میکشه برای چای شیرین چقدر دوستت دارم خدا