2777
2789
عنوان

مچ پام😔

175 بازدید | 7 پست

سلام خانما ، من تنها زندگی میکنم سُر خوردم افتادم زمان افتادن مچ پام به خارج برگشت یک صدای تق هم خورد الان رو پام کیسه ی یخ گذاشتم نمیدونم چی کار کنم🥺

اگه در رفته باشه خدای نکرده

از دردش حتی نمیتونی نفس بکشی( دور از جون)

درد نداری؟

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه در رفته باید بری دکتر.اونم برو قسمته شکسته بندی بیمارستان.نده دکتر باهاش ور بره جا نمیوفته و داغون میشی.ولی اگه کوفته شده راستی من همینطور شد پام یهو پیچ خوردددد اینقدر درد میکرد نمیتونستم رو زمین بزارمش.چسب آتیشی زدم یک حوله دورش پیچیدم بعد یک پتو بچه ضخیم دورش تاب دادم بعد یک پتو دو نفره ضخیم انداختم روش تا شب بعد شب شد هم همونطوری خوابیدم صبح بیدار شدم اصلا درد نداشتم انگار پای من نبود پیچ خورده بود.سه روز درد کشیدم روز به روز هم بدتر میشد

یکم خمیر با روغن درست کن با کش شکسته بندی ببندش به مچ پات تا صبح اگه مسکل خاصی نداشته باشی خوب میشه ...

کش ندارم خونه...امیدوارم خوب بشه واقعا دیگه توانش و ندارم این سومین آسیب که تو امسال میبینم ،۳۹ سالمه

یکم خمیر با روغن درست کن با کش شکسته بندی ببندش به مچ پات تا صبح اگه مسکل خاصی نداشته باشی خوب میشه ...

یعنی امکان داره در رفتگی باشه ؟!!🥺🥺 خیلی درد دارم پام و اصلا نمیتونم رو زمین بگزارم🥺