2777
2789
عنوان

چرا اینجوریم من؟؟؟؟

487 بازدید | 36 پست

۲۱ سالمه، احساس میکنم این روزا ایندمو یا میبرم خوشبخت میشم یا باخت میدم

افسردگی دوره ای مدام میگیرم ، هروز دارم به حقایق عجیبی از زندگی پی میبرم..احساس میکنم دارم بزرگ میشم اما ادما خیلی عجیب شدن واسم.. بخاطر سنه؟ شماهم ۲۰ سالگی اینجور بودین؟عادیه؟..

آرامش رو فقط درخونه خدا و اهل بیت دیدم..هرکی آرامش میخواد بدونه که دست خداست♥️

بنام خدا

۲۱ سالمه

در ب تخمم ترین حالت ممکنم

هرچه پیش اید خوش اید

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطوری شدم سعی کن زیاد بیکار نباشی تا این افکار نیان سراغت منظورم از بیکار بودن این بود که مشغول باش یعنی حتی شده با دوستات برو بیرون یا اهنگ گوش بده ولی فکر نکن

شرط نذار برای خوشبختیت 

اگه نرسی داغون میشی!

طوری تلاش کن ک انگار راهی دیگه نداری 

اما در عین حال ی پلن Bتو ی گوشه ذهنت داشته باش ...

امیدوارم ک برسی ب ارزوت

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

من بد دنیا اومدن دخترم ابنجور بودم و خیلی چیز هارو عمیق تر درک. میکنم از اون موقع به بد نگاهم عوض شده ب زندگی حتی فیلم هایی که میدیم الان ببینم نظرم در موردشون عوض میشه و طرف ی شخص دیگه داستان رو میگیرم

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
شاید مث تو حساس نشده باشم  ولی دیدم نسبت به ادما داره عوض میشه انگار دارم بزرگ میشم حقایق شونو ...

وقیقا میفهمم چی میگی حتی توضیحش سخته

این شناختن و احساسات رو منم اصلا دوست ندارم

اما بنظرم زندگی اینه! یجوریه انگار نامرده انگار ماییم که باید خودمونو با اون وفق بدیم اون روند خودشو داره..🥲

دوست منم یه برهه ای مثل تو بود یه نوع افسردگیه بنظرم اون تا مرز خودکشیم رفت اگه خیلی تو زندگیت اخلال ...

دارو مصرف میکنم

من بد دنیا اومدن دخترم ابنجور بودم و خیلی چیز هارو عمیق تر درک. میکنم از اون موقع به بد نگاهم عوض شد ...

چه امضات حس خوب داشت انشالله با دل خوش برسی بهش😍

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

منم اینطوری شدم سعی کن زیاد بیکار نباشی تا این افکار نیان سراغت منظورم از بیکار بودن این بود که مشغو ...

هیچ دوستی ندارم که باهاش بیرون برم.. نمیدونم چرا

من از ۲۰ تا ۲۵ سالگی از همه آدمای اطرافم حالم بهم می‌خورد احساس می‌کردم هیشکی در شان من نی و هیشکی منو نمیفهمه و درک نمیکنه و من یه آدم خاصم😂😂😂😂الان ۲۶ سالمه خداروشکر خوب شدم