2777
2789
خریدم دیشب عزیزم حیف کامنتت رو ندیدم

آ ۵۳ جدیدتره آپدیت بیشتر میگیره

باتریش ظرفیت بیشتری داره و شارژدهیش بیشتره

هر گوشی میان رده ای یه خوبی داره یه نقصی داره

هیچکدوم کامل نیستن پردازنده اگزینوس ۱۲۸۰ آ ۵۳

فقط بدرد گیم نمیخوره آ ۵۲ اس برای کسی که میخواد

با گوشی کالاف دیوتی بازی کنه گیمر باشه بهتره

وگرنه برتری نسبت به آ ۵۳ نداره

فقط گوشی های پرچمدار هستن که همه چیزشون عالیه

مثلا تو همین سامسونگ S 23 اولترا که اونم

۶۰ . ۷۰ میلیونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خریدم دیشب عزیزم حیف کامنتت رو ندیدم

مبارکت باشه عزیزم

اما اگه تو نت هم سرچ میکردی میدیدی که رقیب a52s گوشیa73 هستش

a53 رو با a33 مقایسه میکنن و به دلیل مشابه بودن اکثر امکاناتشون و همچنین پردازندشون و قیمت کمترa33

معمولا a33 خریداری میشه

{ خانم هستم }
آ ۵۳ جدیدتره آپدیت بیشتر میگیره باتریش ظرفیت بیشتری داره و شارژدهیش بیشتره هر گوشی میان رده ای یه ...

نه گلم من بچه نیستم بخوام بازی کنم فقط میخوام برا عکس و کارای دانشگاهم 😁البته میدونم الان ۶۰.۷۰ ساله هاهم بازی میکنن ولی من حوصله نمیکنم 

خالی

پوکو ایکس تری عالیه

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

شوهرم a52sداره کیفیتش عالیه از هر نظر.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.