2777
2789
خب سامسونگ تو میانرده هاش خساست به خرج میده و مثل قدیم پردازنده های خوب براشون نمیذاره پردازنده فق ...

اهوم چه جالب ممنون عزیزم

Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب سامسونگ تو میانرده هاش خساست به خرج میده و مثل قدیم پردازنده های خوب براشون نمیذاره پردازنده فق ...

من فعلا ازش راضیم این چند روزه که خریدم نه هنگ کرده نه داغ کرده دوربینش برا این قیمت خوبه،من چندسال پیش بهترین گوشیه سامسونگ رو خریدم a50اون موقع رو بورس بود ولی شانش من افتضاح بود داغ میکرد،دوربین معمولی،هنگ میکرد همون روز اول باطریش زود تموم میشد بنظرم شانسی هم هست 

خالی
من فعلا ازش راضیم این چند روزه که خریدم نه هنگ کرده نه داغ کرده دوربینش برا این قیمت خوبه،من چندسال ...

A53 که قطعا گوشیه خوبیه من در مقایسه با a52s گفتم اون بهتره وگرنه گوشی شما هم امکانات عالی داره و یکی از گوشی های پرفروشه

A50 هم پردازندش اگزینوس بود واسه همین داغ میکرد

اما اگزینوسی که روی a53 وگوشی های جدیدتر هست پیشرفته تر و جدیدتره نگران نباشید

{ خانم هستم }
A53 که قطعا گوشیه خوبیه من در مقایسه با a52s گفتم اون بهتره وگرنه گوشی شما هم امکانات عالی داره و یک ...

میگم فعلا خوبه حالا تا بعد که دیدم داغ میکنه و هنگ میکنه عوض می‌کنم آمل a50 همون روز اول به شوهرم گفتم این خوب نیست گفت خودت این مدل خواستی اخه شوهرم میخواست a70 بخره من گفتم a50بخر

خالی

بقیه کامنت هاشو خوندی ؟؟

وای من از شدت حرص سردرد شدم‌

زده بود فقط ب فکر شکمشون هستن خب نخورید مرغ بخورید 

مسکن هم ک داره خل میشه 

بلانی گفته استقامت کنید بعد ما فقط مینالیم چ خبرتونه 

وااای هنوزم عصبی ام 

بقیه کامنت هاشو خوندی ؟؟ وای من از شدت حرص سردرد شدم‌ زده بود فقط ب فکر شکمشون هستن خب نخورید مرغ ...

باور میکنی منی که حرص میخورم از همه نظر تامین خداراشکر خونه و ماشین و زمین و مغاره دارم ولی من برا بقیه ناراحتم میدونن این طوری پیش بره خیلیا پول گوشت ندارن برا بچه هاشون پول لباس ندارن تو زمستون،کرایه خونه نمیتونن بدن اینا عزیزم معلوم نیست از کجا بهشون میماسع که این طور میگن ادم عادی غم هموطنش رو داره

خالی
باور میکنی منی که حرص میخورم از همه نظر تامین خداراشکر خونه و ماشین و زمین و مغاره دارم ولی من برا ب ...

وای من یه کسایی میبینم بخدا اشکم در میاد، ایکی همین امشب تاپیک زده بود عقد پسرخاله شوهرش هست هی گفته نمیام بچه امتحان داره، شوهرش قهر کرده باهاش گفته چرا نمیای پسرخالم مث‌داداشمه 

میگه اینقد‌شوهرم گیردادتهش گفتم چون لباس ندارم ۶ ساله لباس مجلسی نخریدم حتی ی شومیز 

میگه شوهرم نداره کرایه خونه خرج زندگی بچه ، چیزی نمیمونع براخوذم بخرم، میگه شوهرم از شرمندگی بغض کرد.

بعدیکی مث این خانم‌زده فقط ب فکر شکمتون هستین خب نخرید گوشت گوسفند ب جاش مرغ بخورید. مسکن هم ک داره خل میشه که.  هنوز ب دلم‌موند ک چرا ن… ریدم بهش 🫤

وای من یه کسایی میبینم بخدا اشکم در میاد، ایکی همین امشب تاپیک زده بود عقد پسرخاله شوهرش هست هی گفته ...

اره خب بعضی ها شکم سیرن یا کلا متعصبن شاید و واقعا افکارشون این جور مضخرفه،منم اینجا بارها دیدم گفتن لباس دست دوماتون رو نمیخواین بفرستید  برامون نداریم لباس ،اره منم تا اومدم جواب بدم  ترکید 

خالی