2777
2789
عنوان

خوشمزهههههه😋

137 بازدید | 10 پست

بیاین ایده شام‌خوشمزه بدین چی درست کنیم؟؟

من نه احتمالا ساندویچ مرغ درست کنم😋

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ناهار لوبیاپلو درست کردم هنوز همسرم نیومده، خودمم چیزی نخوردم. همین شد واسه شام ☺️

پس خوشبحالت شامت آمادست منم ظهری همسرم نبود غذا درست نکردم‌خودمم صبحانه و ناهارم یکی شد نون و پنیر خوردم 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
پس خوشبحالت شامت آمادست منم ظهری همسرم نبود غذا درست نکردم‌خودمم صبحانه و ناهارم یکی شد نون و پنیر خ ...

نوش جونت عزیزم. من امروز درگیر کارای خونه بودم حالا افتادم رو کاناپه🥱😂

بار الهی... چگونه ناامید شوم در حالیکه نسبت به من بسیار مهربانی 🙏
فرقی نمیکنه  فقط هیچی به ذهنم نمیرسه

نونی...ساندویچ مرغ

بندری 

الویه

املت

سالاد ماکارونی

کشک بادمجون

میرزا قاسمی 

دوپیازه

خوراک لوبیا

مرغ و قارچ

سیب و پنیر

سالاد سزار

برنجی ...ته چین

لوبیا پلو

خورشت بادمجون

قیمه

خورشت کرفس

قرمه سبزی

پلو مخلوط

دمی گوجه

ماکارونی

آبگوشت

دیزی

خورشت بامیه

زرشک پلو

جوجه ترش

و.....

نوش جونت عزیزم. من امروز درگیر کارای خونه بودم حالا افتادم رو کاناپه🥱😂

خسته نباشی عزیزم