2777
2789
عنوان

توجه جنس مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 27 پست

من تازه فهمیدم خوشگل هستم . بخودم میرسم . با اعتمادبنفس شدم . وقتی اینجوری شدم دیدم  که اومدن با آدم حرف زدن و توجه داشتن . من ناراحت فرصتهای ازدست رفته م هستم . هرچند خود اون آدم باعث شد که من بفهمم که کی هستم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل خانما اینه اولش مغرورن و روی خودشون تسلط دارن طرف جذبشون میشه بعدش یهو میرن تو فاز عشق و عاشقی و گیر دادنای الکی و رفتن توی حاشیه و همه چیو خراب میکنن

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 
جلب توجه و ایجاد رابطه دوستی آسونه! حفظ رابطه و به سرانجام رسوندن سخته

عزیزم یواش یواش میگم که با این سن تازه دارم الفبای بچه های زیر ۲۰ رو یاد میگیرم لعنت به این دهه ۶۰ که هرچی ممنوعیت مال ما بود و باعث شد از زندگی عقب بیافتیم

مشکل اینه ک نمیدونم من فقط اینطوریم یا شما

من خیلی میترسم مثلا یکی پیشنهاد بده چون میگم الان یجوری شده خیلیا دوست دختر و رابطه داشتن خودم مذهبیم تا حدی .

اینجوری ک فک میکنم استرس میگیرم از این 

واای خیلی سخت شناخت ادما ک بفهمی چجوریه ؟

خودمم دیگ سنم بالا ولی با این حال بازم 

مشکل اینه ک نمیدونم من فقط اینطوریم یا شما من خیلی میترسم مثلا یکی پیشنهاد بده چون میگم الان یجوری ...

همین ترس باعث شد که عقب بمونیم بخدا خود من تو دبیرستان جرات حتی سلام علیک با یه پسر نداشتم دوستام رفیق وهمچی داشتن . همین درسها باعث شد که مجرد هم بمونیم . از زندگی هیچی نفهمیم . هرچند خود من آدمی نیستم که بخوام  برم تو رابطه جنسی با کسی . ولی حداقل هیجان حرف زدن رو چرا از خودمون دور کردیم . نمی دونم ما درست بودیم یا اونها.  من که دارم میبینم اونها ازدواج کردن و ما مجرد

همین ترس باعث شد که عقب بمونیم بخدا خود من تو دبیرستان جرات حتی سلام علیک با یه پسر نداشتم دوستام رف ...

اره شایدم بیشتر بخاطر حساسیت بالا 

قبلاها موقعیتایی پیش میومد میگفتم ولش اینو و ...

الان فک میکنم خوب بوده پیشنهادا جدی نگرفتم در حالی ک دوستای دوران دبیرستان از ۱۷ سالگی بفکر ازدواج بودن و من در اون فاز نبودم 

تا دو سه سال پیش اصلا فکر ازدواج نبودم حدی دوست داشتم یکی باشه و ازدواج اخرش ولی اونقد جدی نبودم شاید خیلی رویایی فک میکنم . بنظرم یکمم حساسیت بالاس ک میترسیم . خیلی سخته این .

در حالی ک خیلیا راحت یه کراشو سعی میکنن واس خودشون رابطه درس کنن . ماها طرف پیشنهادم میداد دودل . اینا باعث شده عقب بمونیم .

الان میگم کاش پیشنهاد خوب بشه بشه فکر کرد جدی .

خدا رحم کنه بهمون .

البته الانم نریض شدم کلا درگیر این مریضیمم . بد موقعیتی قرار گرفتم . توکل بخدا برا سلامتیم دعا کن .

ان شاءالله بخت خوب نصیبت شه .