2777
2789
عنوان

دل نوشته ای برای فرزندم..‌..

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 48 پست
ممنونم گلم. 6 ساله  انشالله خدا حاجت دل شما رو هم بده

عزیزممم ان اسالله به زودی زود قسمتتون بشه .مشکلتون چیه؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
انشالله مهربونم🙏🌹 خیلی ممنونم ازتون 

ببخشید فضولی نمیکنم نمیدوننم مشکلتون چیه در این موضوع 

میخواستم یدونم چقد پیگیر شدین برا درمان 

ای وی اف هم انجام دادین؟

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشته هات از دلت بلند میشد  همه مشکل دارن انشاالله هم مشکل شما هم مشکل بقیه به نحو احسن حل بشه ...

درست میگی گلم، دل بی غم که نیست. هرجای این دنیا هرکسی یه غمی تو دلش هست. ایشالا سلامتی و آرامش باشه، مابقی رو می‌سپاریم به خدای مهربونمون.

ای جان انشالله همیشه دلت شاد باشه مهربونم❤️

بار الهی... چگونه ناامید شوم در حالیکه نسبت به من بسیار مهربانی 🙏
عزیزممم ان اسالله به زودی زود قسمتتون بشه .مشکلتون چیه؟

ممنونم عزیزم. راستش من چند سال پیش تنبلی تخمدان خفیف داشتم اما با رژیم و ورزش کنترل شد و قاعدگیم هم خداروشکر مرتب شد. همسرمم یکم ازمایششون پنج سال قبل مشکل داشت که با دارو رفع شد. دکتر الان میگه هیچ کدوم مشکلی ندارید، خواست خدا نبوده فعلا تا الان.

ممنونم عزیزم. راستش من چند سال پیش تنبلی تخمدان خفیف داشتم اما با رژیم و ورزش کنترل شد و قاعدگیم هم ...

مطمعن باش تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته  .فقط از خودش بخواه ان اشالله دامنت به زودی زود سبز شه .شما با این قلم مهربونت مارو تحت تاثیر قراردادی دیگه چ برسه که به خدایی که ارحم الراحمینه .عزیزم حتما شبها دعای ا ستغفار امیرالمونیین برای روزی و بچه دار شدنه و چله حدیث کسا و سوره حشر هم بودن حاجت گرفتن ان اشالله سال دیگه این موقع بچت بغلت باشه.

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
مطمعن باش تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته  .فقط از خودش بخواه ان اشالله دامنت به زودی زود سبز ...

عزیزم اینم فواید استهفار امیرالمومنین

ببخشید فضولی نمیکنم نمیدوننم مشکلتون چیه در این موضوع  میخواستم یدونم چقد پیگیر شدین برا درمان ...

فدای شما عزیزم اختیار دارین. راستش من سال 97 دو بار iui کردم ولی اون زمان هیچ کدوم شرایطمون کاملا اوکی نبود. نشد و دو سالی بیخیالش شدم و رفتم دانشگاه، گفتم بهش فکر نکنم شاید خدا خواست و شد. اما دوباره دو سه ماه پیش رفتم دکتر، آزمایش جدید دادیم، SIS انجام دادم، هرچی لازم بود. گفت مشکلی ندارید که باردار نشی، سه بار iui میکنیم، نشد ivf، ولی خوشبین بود که میشه. 

ماه پیش با 3 تا فولیکول خوب iui منفی شد. این ماه هم قرار بود فقط دارو بده چون خودش نبود، اما روزی که واسه سونو رفتم دکترجایگزینش گفت سه تا تخمک خیلی خوب داری، شانست رو باز امتحان کن و iui کن تا فولیکول هات بالغ میشن، با اینکه یه دفعه ای شد و تصمیم نداشتیم اما اون دکتر جایگزین دکترم این ماه هم iui انجام داد واسم. متاسفانه آنفولانزا گرفتم و به شدت سه روز تمام حالم بد بود، گفتم دیگه حتما نشده و امروز کارای خونه رو انجام دادم اما یه دفعه دلم گرفت از اتفاقات اخیر. چی بگم هرچی خیره عزیزم. 

مطمعن باش تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته  .فقط از خودش بخواه ان اشالله دامنت به زودی زود سبز ...

کاملا درست میگین گلم. انشالله هرچی خیره، خیلی محبت دارین و یک دنیا ممنون از دعای خیرتون. ختم همیشه برداشتم اما چشم حتما حتما انجام میدم مواردی که لطف کردین گفتین. حاجت روا بشید 🙏❤️

عزیزم اینم فواید استهفار امیرالمومنین

سپاسگزارم گلم. الان تو گوگل سرچ میکنم ببینم چطوری هست، انجامش میدم. خیلی دعاتون میکنم. 

کاملا درست میگین گلم. انشالله هرچی خیره، خیلی محبت دارین و یک دنیا ممنون از دعای خیرتون. ختم همیشه ب ...

ممنون ان اشالله تاپیک بارداریتونو ببینیم.

سپاسگزارم گلم. الان تو گوگل سرچ میکنم ببینم چطوری هست، انجامش میدم. خیلی دعاتون میکنم. 

قربونت عزیزم .ان اشالله حاجت روا شین .

فدای شما عزیزم اختیار دارین. راستش من سال 97 دو بار iui کردم ولی اون زمان هیچ کدوم شرایطمون کاملا او ...

مراعات خودتو بکن عزیزم 

به شوهرت آب نخود جوشونده بده واسه اسپرم خوبه قوی میکنه 

دور و برم زیاد دیدم رفتن طب سوزنی و نتیجه گرفتن فقط باید پزشکش ماهر باشه 

تو شهر ما بود خیلیا رفتن و نتیجه گرفتن الانم رفته نمیدونم کجا 

تو هم یه تحقیقی بکن انشالله جواب میگیری

بیا یزد دکتر کریمزاده .کریمی . توکلی.افلاطونیان.فهیمه نخستین هم هست فک کنم البته ایشون بیشتر برای مشکلات زنانه که درمان میکنه به نحو احسن

دکترای خوبین اکثر جواب گرفتن

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
مراعات خودتو بکن عزیزم  به شوهرت آب نخود جوشونده بده واسه اسپرم خوبه قوی میکنه  دور و بر ...

ممنونم گلم از راهنماییات، چشم حتما در موردش تحقیق میکنم.

راستش چند روز پیش به همسرم گفتم اگه نشد، یه سر بریم پیش دکتر افلاطونیان ویزیت بشیم نظرشون رو بدونیم. اما رفت و آمد یزد برای آی وی اف، سخت میشه واسم. سعی میکنم حداقل یه ویزیت بیام پیششون. بازم مرسی عزیزم