2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال خرداد ماه هم جراحی بارداری خارج رحمی کردم هم کیست دو طرفه تخمدان (ک بخاطر امپول های تحریک تخمک گذاری ایجاد شده بود). البته عمل باز نبود لاپارسکوپی بود.  

در حد ۲۴ ساعت حتی سه چهار روز خوبه  کسی نیست پسرمو نگه داره ناراحت اونم

اگر میتونی جوری عمل شو ک همسرت خونه باشه اگه کارمنده ک چند روز مرخصی بگیره مثلا چهارشنبه عمل شی ک دو روزم تعطیل باشه نه ک شغلش ازاده ی چند روزی باید هواتو داشته باشه

عمل جوری نیس ک بلافاصله بتونی ب زندگیت برگردی تا خالا عمل نشدی؟ 

اگر میتونی جوری عمل شو ک همسرت خونه باشه اگه کارمنده ک چند روز مرخصی بگیره مثلا چهارشنبه عمل شی ک دو ...

خواهرم گفت صحبت می کنم مرخصی می گیرم 

بیاذ پیشم خداروشکر مشکل حل شد 

شما چقدر هزینه دادید؟

جراحیش یه چیزی شبیه سزارینه البته اگر لاپاراسکوپی کنی فک میکنم نقاهتش کمتره

بهت توصیه می کنم برای جراحی لاپاراسکوپی کیست تخمدان بری پیش دکتر رویا شهریاری پور... بهترین متخصص زنان در تهرانه و کارش عالیه